mushie eetsetje servies

Het Amerikaanse label Mushie maakt producten die ecologisch en duurzaam zijn. Alle producten zijn gemaakt van veilige siliconen, hebben een minimalistisch design en zijn ook nog eens redelijk geprijsd. Naast de bestaande speenkettingen en slabben komt Mushie nu met een bijzondere collectie dinnerware, placemats en een unieke speenhouder! Mushie kiest bewust voor een beperkt kleurenpallet voor al hun artikelen of slechts een fijne print, daarmee kunnen ouders zelf de mooiste combinaties maken.

Mushie servies en eetsetjes

Nieuw bij Mushie zijn de eetsetjes in trendy Mushie kleuren. Dit maakt het voor de ouders leuk om setjes te creëren voor hun kindje. Er zijn ronde en vierkante bordjes, schaaltjes, een bekertje, een vork en een lepeltje verkrijgbaar. Alle serviesonderdelen zijn stijlvol ontworpen en zijn gemakkelijk vast te houden door de kleine handjes van baby, dreumes of peuter. De eetsetjes zijn gemaakt van BPA-vrij polypropyleen plastic en kunnen veilig worden gebruikt in vaatwasser en magnetron. Elke set wordt geleverd met twee identieke kommen of borden.

Mushie placemats

De Mushie siliconen placemats helpen kinderen en hun ouders om de maaltijd netjes en in stijl te nuttigen. De placemats zijn gemaakt van stevig en duurzaam silicone dat niet gemakkelijk wegschuift op de tafel en gemakkelijk schoon te maken is. Met de halve maanvorm past de placemat op elke tafel. Het ontwerp biedt genoeg ruimte om een kom, bord of beker veilig neer te zetten. Met de placemats van Mushie zijn ouders gelijk klaar voor de volgende maaltijd van hun kind!

Siliconen slabben

De slabben van Mushie zijn gemaakt van zachte siliconen en zijn verstelbaar en zitten daarmee prettig om de hals van een kind. De slab heeft een kruimelbakje, handig voor de eerste eetoefeningen. Vies geworden slabben kunnen gewoon in de vaatwasser voor extra gemak.

Mushie fopspeenhouder en speenkettingen

Met de Mushie siliconen fopspeenhouder in de grappige vorm van een belletje houden ouders de speen van hun kindje altijd schoon en klaar voor gebruik. De speenhouder heeft een handige lus om vast te maken aan de wandelwagen of luiertas. Is de speenhouder vies geworden, dan kan deze eenvoudig schoon gemaakt worden met een sopje of in de vaatwasser. Er passen 2 fopspenen in de houder. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn ook Mushie speenkettingen verkrijgbaar gemaakt van mooi afgeronde kralen van hout en siliconen.

Voor meer informatie: mushie.com, mamelou.be

mushie slab
mushie servies
mushie servies
mushie fopspeenhouder