mushie organic babykleding

Mushie lanceert een eigen babykledinglijn voor pasgeborenen tot 3 maanden. De Mushie collectie bestaat uit een pyjama en twee soorten mutsjes die allemaal gemaakt zijn van organisch katoen. Ook is er een nieuwe 100 procent organic skincare lijn.

Mushie organic babykleding

De geknoopte pyjamaatjes van Mushie houden baby’s voetjes veilig en maakt het verschonen van de luier makkelijker voor de ouders. Ook hebben de pyjamaatjes ingewerkte wantjes in de mouwen, ideaal voor ’s nachts. De bijpassende mutsjes in dezelfde prachtige kleuren bedekken het hoofdje en de oortjes van de pasgeborenen en geven ze warmte en comfort.

Mushie skincare: Cosmos Organic

De nieuwe skincare lijn van Mushie is 100% organic en veilig voor baby’s gevoelige huidje. De huidverzorgingsproducten van Mushie zijn Cosmos Organic gecertificeerd. Dit betekent dat elk aspect van het maken van de producten, van de inkoop van ingrediënten tot productformuleringen, productieprocessen en zelfs de productetiketten, voldoet aan de meest veeleisende criteria, zodat de best mogelijke producten voor baby’s worden gemaakt. Hiermee wil Mushie jonge gezinnen garantie geven op veilige babyverzorgingsproducten.

Mushie certificaten

Mushie skincare is behalve Cosmos Organic ook Allergic gecertificeerd in de EU, en heeft ook certificeringen voor Asthma Allergy Nordic, Nordic Swan Ecolabel en is zelfs Vegan gecertificeerd.

Alle verzorgingsproducten van Mushie voorzien de babyhuid van een beschermende barrière en maken de huid van top tot teen zijdezacht. Ontdek de 3 varianten: parfumvrij, lavendel en green lemon.

Lees meer op mushie.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

mushie organic babykleding
mushie skincare
mushie skincare