Maak kennis met Mutsy’s nieuwste kinderwagen: Icon! Uniek vormgegeven, comfortabel en misschien wel het belangrijkste: compacter dan ooit. Een kleine kofferbak of smalle gang hoeven geen obstakel meer te zijn voor mama’s en papa’s die kiezen voor design en praktisch.

Opvouwen als een buggy tot compact pakketje

Dankzij het innovatieve opvouwsysteem kan Mutsy Icon met zitje en al net zo compact worden opgevouwen als een buggy (60 x 38 cm) en gemakkelijk overal mee naar toe worden genomen. De wielen, gemaakt van een mix van foam en rubber voor extra comfort en goede grip, kunnen naar wens worden afgenomen zodat je na het inklappen een nog kleiner pakketje overhoudt.

Kinderwagen Mutsy Icon, te gebruiken met reiswieg, omkeerbaar kinderwagenzitje, autostoeltje en accessoires

Mutsy Icon kan worden gebruikt met een reiswieg, omkeerbaar kinderwagenzitje, diverse autostoelen en handige accessoires. Niet alleen is de Icon een zeer stijlvolle kinderwagen met een look die niet snel uit de mode zal raken, hij biedt ook maximaal comfort aan ouder en kind. Zoals een volledig verstelbare rugleuning en beensteun voor de meest ergonomische zithouding, een vlakke ligstand, een in hoogte verstelbare duwstang in hoogte én graden dus geschikt voor verschillende lengtes, vering in frame en voorwielen, een ventilerend gedeelte in de kap, een geïntegreerde zonnekap, boodschappenmand en een opvouwbare reiswieg.

Mutsy Vision collectie met nog meer extra’s

De VISION collectie van de ICON springt direct in het oog door de combinatie van een aantal elementen, zoals een 3D boot cover met tijdloze details voor een klassieke afwerking. Mutsy Icon is de perfecte partner voor ouders met oog voor de toekomst!

mutsy.com

mutsy icon kinderwagen
mutsy icon kinderwagen
mutsy icon kinderwagen
mutsy icon kinderwagen
mutsy icon kinderwagen