Leclerc buggy

Na de succesvolle introductie van de Influencer XL buggy met grotere wielen, introduceerde Leclerc baby dit voorjaar de luxe Influencer Air in 5 prachtige kleuren: Piano Black, Cloudy Cream, Denim Blue, Golden Mustard en Violet grey. Hier is eind juli de nieuwe kleur Olive Green aan toegevoegd!

Leclerc buggy met automatisch inklapmechanisme

Naast het automatische inklapmechanisme – je klapt deze wagen binnen 1,5 seconde met één hand in of uit – kent deze buggy veel voordelen. Zo is de zitting voorzien van ventilatiegaas, zodat de rug van het kindje koel blijft, is er een extra opbergvak, zodat telefoon of sleutels altijd binnen handbereik zijn en kan de zitting bijna volledig plat worden gezet. Bovendien is de stof van de Influencer Air buggy van een luxere kwaliteit en heeft deze een grote boodschappenmand.

Net als de andere modellen van Leclerc baby kan de Influencer Air met de twin/duo connector in een handomdraai om te toveren naar meerdere duo varianten: dubbele buggy, met 2 reiswiegen of met een zitting en een reiswieg voor een baby en een ouder kindje.

Accessoires voor Leclerc Influencer Air buggy

De introductie van luxere accessoires was de logische vervolgstap. Er is een complete nieuwe range stroller organizers, voetenzakken, verzorgingstassen, nieuwe regenbekleding en een nieuwe seatliner beschikbaar. De nieuwe voetenzakken zijn aan de binnenkant voorzien van een verbeterde, superzachte donkerbruine teddystof en hebben een verbeterde rits gekregen.

Luxe faux leather verzorgingstas van Leclerc Baby

De luxe faux leather verzorgingstas is leverbaar in de kleur zwart en donkerbruin. De tas heeft een verstelbare, afneembare schouderriem, een gewatteerd verschoningsmatje en een opbergzakje ‘to go’ voor babydoekjes. Er is voor een hoogwaardig faux leather gekozen, omdat dit minder krast en dus mooi blijft.

Nieuwe seatliner voor Leclerc buggy

De nieuwe seatliner bestaat uit 4 lagen van katoen en viscose. De laag waarop het kindje zit is zacht, ademend en hypoallergeen. De overige lagen zorgen voor de luchtcirculatie en temperatuurregeling, waardoor de zitting koel is in de zomer en warm in de winter. De seatliner beschermt de wagen ook tegen het vuil worden. Je kunt de seatliner gemakkelijk uitnemen en op 30 graden wassen in de wasmachine.

Voor meer informatie: leclercbaby.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

leclerc buggy
leclerc buggy
Leclerc buggy
leclerc buggy