babymoov wipstoel

Organische, zachte en ademende stoffen, gepatenteerde concepten, de producten van Babymoov zijn ontworpen om ouders en hun kinderen een ​​comfortabele, gezonde en rustgevende omgeving te bieden.

Nieuw: Swoon Touch wipstoel van Babymoov

In alle Babymoov & Badabulle lig-, wip- en schommelstoeltjes liggen baby’s rustig, voor een dutje of om even te spelen. De nieuwe Swoon Touch wipstoel gaat nog een stapje verder en is speciaal ontworpen om baby’s te kalmeren en gerust te stellen. Hij heeft een strak ontwerp en wiegt alsof de baby in de armen van de ouders ligt. Maar de Swoon Touch biedt nog veel meer:

  • Afstandsbediening: wiegbeweging, snelheid, bewegingssensor, tijdsklok en geluid zijn op afstand te bedienen.
  • Verkleiner: voor pasgeborenen is er een verkleiner dat zich aan het lichaam van de baby aanpast en het ruggetje goed ondersteunt.
  • Natuurlijk wiegen: het zorgt voor een natuurlijke wiegbeweging, alsof ouders hun baby in de armen houden. Met keuze uit 5 snelheden en instelbare tijd van 10, 20 of 30 minuten. Voor onrustige baby’s is er een bewegingsensor; het wiegen start automatisch als de baby beweegt.
  • Comfortabel en veilig: de baby zit comfortabel en veilig in een vijfpuntsharnas met keuze uit 2 zit/ligposities.
  • Vermaak en muziek: de Swoon Touch wordt geleverd inclusief speelboog met 2 speeltjes met knisper en belletje. Ouders kunnen kiezen uit 8 slaapliedjes met instelbaar volume.
  • Praktisch: met zijn opvouwbare standaard kan deze wipstoel snel worden opgevouwen, verplaatst en opgeborgen. De hoes en verkleiner zijn op 30 graden machinewasbaar.
babymoov wipstoel
babymoov wipstoel

In het complete assortiment lig- en wipstoelen van Babymoov vind je ook in hoogte verstelbare Swoon bouncers, evenals de handige Compact’Up hoge wipstoel die kan worden ingeklapt tot een ultracompact formaat!

Meer informatie op babymoov.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen