negenmaandenbeurs juni 2021

Het team van de Negenmaandenbeurs heeft hard gewerkt om een evenement op te zetten dat met plezier en een gerust hart te bezoeken is. Door de aanhoudende maatregelen en onvoorspelbare vooruitzichten voor evenementen is besloten de Negenmaandenbeurs 2021 te verplaatsen van april naar juni.

Negenmaandenbeurs naar juni 2021

De nieuwe datum voor Negenmaandenbeurs wordt woensdag 23 juni t/m zaterdag 26 juni 2021. Amsterdam Baby Week zal plaatsvinden van maandag 21 juni tot en met zaterdag 26 juni 2021.

Waarom wordt er verplaatst naar juni?

Het besluit voor doorgang van het evenement is gebaseerd op een aantal criteria. De doelstellingen voor zowel de intentie vanuit bezoekers om de Negenmaandenbeurs te bezoeken als het commitment vanuit de branche om aanwezig te zijn, is ruimschoots gehaald. Echter, de situatie rondom het coronavirus in Nederland blijft onvoorspelbaar. Hierdoor ziet de organisatie in juni betere mogelijkheden om een coronaproof en succesvol evenement te organiseren.

Nieuwe datum, andere hallen

Naast een nieuwe datum zullen we ook verhuizen naar andere hallen. Van hal 10, 11 en 12 verplaatst Negenmaandenbeurs 2021 naar hal 1 en hal 2 in het Europacomplex. Een mooie, prominente plek in RAI Amsterdam!

Voor vragen over deelname en de mogelijkheden kun je contact opnemen met het team van de Negenmaandenbeurs.