negenmaandenbeurs 2021

De wereld om ons heen verandert dit jaar meer dan we ooit hadden kunnen denken. Door de nieuw aangekondigde maatregelen, die voorlopig van kracht zullen blijven, zijn de vooruitzichten voor evenementen onvoorspelbaar geworden. De organisatie heeft daarom besloten de datum voor Negenmaandenbeurs 2021 éénmalig te verschuiven, naar 14 tot en met 17 april. Amsterdam Baby Week start op 12 april 2021 met het Industry Diner en de bijbehorende uitreiking van de Baby Innovation Awards.

Corona-proof

Naar aanleiding van het brancheprotocol, vastgesteld door het ministerie van Economische Zaken, heeft RAI Amsterdam een eigen veiligheidsprotocol opgesteld. Online voorregistratie van bezoekers, 1,5 meter afstand houden, voorverpakt eten en drinken en ruime parkeermogelijkheden zijn daarin onder andere opgenomen. Dit alles zal bijdragen Negenmaandenbeurs 2021 beter en veiliger te organiseren voor bezoekers, exposanten en medewerkers. Speciaal voor exposanten is een Corona-proof deelnamepakket samengesteld met vele extra’s zoals waardevolle communicatie per afgenomen m2 en een coupon in de app.

Op eigen kracht

Negenmaandenbeurs is al 35 jaar het grootste en meest complete platform in Nederland dat consumenten en bedrijven in de babymarkt samenbrengt. De hoogste tijd om op eigen kracht verder te gaan. Negenmaandenbeurs 2021 wordt een stand-alone evenement, geheel losgekoppeld van Huishoudbeurs 2021. Dit garandeert dat zwangere vrouwen op een veilige, gefaseerde manier het evenement kunnen bezoeken.

Hoge bezoekintentie

Na een eerste onderzoek in juni, is medio september opnieuw een peiling uitgezet in de community. Een spannend moment gezien de aanscherping van regels. Nog steeds geeft 66% van de bezoekers aan zich veilig te voelen om  Negenmaandenbeurs 2021 te bezoeken.

In de RAI én online

Naast de fysieke beurs zal ook een virtuele Negenmaandenbeurs worden georganiseerd, waardoor het bereik binnen de doelgroep nog verder wordt vergroot. Beide evenementen vinden gelijktijdig plaats.

De Negenmaanenbeurs denkt graag mee

Een succesvolle deelname begint bij het stellen van duidelijke doelstellingen. Wat wil je bereiken en wanneer beschouw je de deelname als een succes? De sales experts helpen je graag met het bereiken van de doelstellingen. Informeer naar de mogelijkheid via negenmaandenbeurs.nl/exposeren.

Meer beursberichten lezen