kids world trade mart brussels

In alle rust en veiligheid ontdekken, inspireren en inkopen? De organisatie van de Trade Mart Brussels komt met een verrassend nieuw initiatief waarbij bezoekers uit Nederland, België en Luxemburg op een veilige manier de nieuwste baby- en kindercollecties kunnen bekijken en inkopen kunnen doen.

Beurs bezoeken op afspraak en vrij toegankelijk

Hoe gaan we op een creatieve manier om met de crisis en de Kids World? Dat was de grote uitdaging voor Business Unit Manager Lies Vandiest en haar team. Samen met 40 exposanten die samen 250 merken vertegenwoordigen, bedachten ze de Preview Week. ‘We hebben een groot gebouw en veel vierkante meters tot onze beschikking, 200.000 m2 om precies te zijn. Ons doel is om winkeliers hier volop gebruik van te laten maken in gespreide vorm met gepaste ‘social distancing’.
Ze vervolgt: ‘We vinden het belangrijk dat we manieren zoeken die voor iedereen comfortabel zijn. En dat we het zakendoen kunnen voortzetten want er komt straks ook een post coronatijd. In de Preview Week kunnen bezoekers van 7 tot en met 12 september alleen op afspraak het Kids World gedeelte bezoeken. Op zondag 13 en maandag 14 september is de hele Trade Mart vrij toegankelijk voor retailers en kunnen ook andere collecties worden bekeken, denk aan kinderschoenen, kinderkleding, design en gifts of accessoires. Nieuwe merken worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. Lies: ‘Hiervoor gaan we een speciale plek organiseren waarin het grote plein misschien een rol gaat spelen.’ De kans dat de Preview Week doorgaat is volgens Lies heel groot: ‘We zijn geen beursorganisatie, maar een permanent centrum voor professionals, onze bezoekers komen vooral uit België, Nederland en Luxemburg’.

Veiligheidsmaatregelen

Bezoekers kunnen rekenen op diverse veiligheidsmaatregelen, denk aan eenrichtingsverkeer, desinfecteerpompjes, tape op de grond, plexiglas schermen, affiches en het op verzoek verstrekken van mondmaskers. De Trade Mart Brussels ligt ten noorden van Brussel op slechts 20 minuten van Antwerpen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar de auto is in deze tijd het handigste vervoermiddel, ook gezien de ruime parkeermogelijkheden.

PREVIEW WEEK
Locatie: Trade Mart Brussels
Op afspraak van: 7 tot en met 12 september
Vrij toegankelijk zonder afspraak: 13 en 14 september
Meer informatie op: trademart.be

kids world trade mart brussels
kids world trade mart brussels
kids world trade mart brussels
kids world trade mart brussels