DVM-275 alecto baby

Babyfoon Alecto DVM-275: high-end met groot scherm

Een prachtige high-end babyfoon met een enorm scherm met diameter van bijna 13 centimeter; dat is de DVM-275 van Alecto baby. Zo kunnen ouders hun kleintje zeker goed zien en weten wanneer ze écht nodig zijn. Natuurlijk heeft de babyfoon een goed bereik en een beveiligde verbinding zodat alleen ouders en verzorgers hun kindje kunnen zien. De babyfoon heeft een op afstand beweegbare camera waarvan er tot 4 kunnen worden aangemeld op 1 ouderunit. De terugspreekfunctie en de slaapliedjes maken de babyfoon compleet.

DVM-64 babyfoon: uitstekend bereik en redelijk geprijsd

Dat een goede babyfoon met camera niet duur hoeft te zijn bewijst Alecto Baby met de DVM-64. Een mooi vormgegeven witte babyfoon met optimaal bedieningsgemak. Met de terugspreekfunctie kan een kleintje worden gerustgesteld. Op de babyfoon kunnen tot 4 camera’s worden aangemeld zodat meerdere kindjes en/of kamers gelijktijdig in de gaten kunnen worden gehouden. En zoals je van Alecto Baby verwacht heeft ook de DVM-64 een uitstekend bereik en storingsvrije verbinding.

Over Alecto baby

Al 40 jaar helpt Alecto baby jonge ouders met elektronica waar ze op kunnen vertrouwen. Alecto baby zorgt ervoor dat er altijd ogen en oren zijn op de kinderkamer. Voor iedere situatie heeft Alecto baby een passende oplossing. Alecto steekt veel energie in de veiligheid van hun producten. Met Alecto baby kiezen ouders niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een redelijke prijs.

alectobaby.nl

DVM-275 alecto baby

DVM 275 babyfoon Alecto baby

DVM-275 alecto baby

DVM 275 babyfoon Alecto baby

DVM-64 alecto baby

DVM 64 babyfoon Alecto baby