nieuwe babykamer childhome

For all those little dreamers out there; dit zijn de nieuwe babykamers van Childhome! De Romantic White kamer zorgt meteen voor een dromerige stemming. Opvallend aan deze kamer zijn de klassieke elementen en gebogen lijnen. De kamer bestaat uit een meegroeibed met verstelbare bodem (70×140 cm), een commode met 3 lades plus verzorgingsunit en een multifunctionele kinderkast. Zowel de commode als de kast zijn voorzien van zachtsluitende lades en deuren en hebben meer dan voldoende opbergruimte voor alle leuke babykleertjes!

Babykamer White Dreams

Meer op zoek naar een speelse kamer met moderne toetsen? Dan is de Jota White kamer heel geschikt! Deze tijdloze kinderkamer bestaat eveneens uit een driedelige set: een meegroeibed (70×140 cm), een commode met 6 handige opberglades plus verzorgingsunit en een kinderkast. Het bedje is verstelbaar op verschillende hoogtes en kan gebruikt worden tot 7 jaar. Zo gaat het nog langer mee!

nieuwe babykamer childhome
nieuwe babykamer childhome

Styling tips voor de babykamer!

De prachtige klamboe creëert een magische sfeer in de kinderkamer. Boven een bed, wieg of babygym wordt direct een knus huisje gecreëerd voor het kleintje. De tent is 2,30 m hoog en kan aan één punt aan het plafond worden bevestigd. Uniek aan deze klamboe is dat hij ook gebruikt kan worden als speeltent. Een speeltapijtje zit inclusief in de set en kan door handige lusjes aan de klamboe worden bevestigd – de mooiste en coolste speeltent is meteen een feit!

Maak het geheel af door de kamers te combineren met het leuke bedtextiel en decoratie van Childhome. De ultrazachte teddystof staat centraal in de nieuwe collectie en geeft de kamers een originele en unieke uitstraling!

Zie ook: childhome.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen!