Lodger 4 seizoenen slaapzak Hopper

Met alle opgedane ervaringen en om tegemoet te komen aan alle wensen en eisen voor de meest perfecte en veilige slaapzak, ontwikkelde Lodger de Hopper 4-Seizoenen baby slaapzak. Deze biedt baby’s niet alleen het hoogste comfort maar kan ook worden aangepast aan verschillende temperaturen, het hele jaar door.

Innovatief ontwerp 4 seizoenen slaapzak

Een van de unieke kenmerken van de Hopper slaapzak is het innovatieve ontwerp. De slaapzak bestaat uit twee aparte slaapzakken: een buitenste slaapzak met een TOG-waarde van 3.2 en een binnenste zomerslaapzak met een TOG-waarde van 0.3. Deze twee kunnen eenvoudig worden samen-geritst en binnenin worden vastgemaakt zodat de slaapzak tijdens het slapen op zijn plaats blijft zitten.

Duurzame en multifunctionele slaapzak

Ouders zijn veel onderweg, daarom kan deze slaapzak in verschillende situaties worden gebruikt zoals in het autostoeltje. Om een slapend kindje uit het autostoeltje te halen en ongestoord in zijn bedje te leggen is de 3-weg rits ideaal voor het maken van openingen. De hele onderzijde openritsen hoeft niet meer, ideaal bij een verschoonbeurt! En met de verstelbare maatvoering groeit deze slaapzak met de baby mee, vanaf maat 68 tot 98 (ongeveer 2,5 jaar oud). Dit betekent genieten vanaf 6 maanden en nog jaren erna!

Wrapper Original in nieuw Teddy jasje en tasje

De multifunctionele Wrapper Original van Lodger is herzien. Daarin liggen kindjes veilig geborgen en ingepakt in de kinderwagen of autostoel. Uitgevouwen is het een geweldig deken en speelkleed. Met het handig uitneembare zakje aan de achterkant voor het inpakken van het voetendeel en als klein pakketje op te rollen. Leverbaar in 2 kleuren: Birch en Beige en twee prints: Drizzle en Birch.

Skipakjes en voetenzakken in natuurlijke prints

Lodger heeft wind- en waterwerende voetenzakken met uitneembare binnenvoering voor meerdere weertypen. Voor ouders zijn er bijpassende handenwarmers, voor kindjes zijn er sneeuwbestendige skipakjes en ski-slofjes: Sockers. De fleece en Merino wollen accessoires combineren prachtig bij de nieuwe prints.

Voor meer informatie: lodger.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

Lodger 4 seizoenen slaapzak Hopper
Lodger 4 seizoenen slaapzak Hopper
wrapper lodger teddy