prenatal kinderwagen

Voor het shoppen van je babyuitzet en nog meer moois kun je al sinds 1959 terecht bij specialist Prénatal. Nieuw in het assortiment is de Prénatal kinderwagen; stijlvol en superhandig in gebruik, compleet en ook nog prettig geprijsd!

Prénatal kinderwagen

Een kinderwagen uitzoeken is niet makkelijk, het is geen goedkope aanschaf, er is zoveel keus en waar moet je op letten? Prénatal wil het jou als aanstaande ouder graag makkelijk maken en ontwikkelde met hun jarenlange expertise een eigen merk kinderwagen. Deze Prénatal kinderwagen is makkelijk in gebruik, biedt jou als ouder en je kindje alle comfort en is heel aantrekkelijk geprijsd. Je kunt deze kinderwagen, bestaande uit frame, reiswieg, adapterset voor bekende merken autostoeltjes en regenhoes, al shoppen voor slechts 349 euro. Zeker weten dat deze Prénatal kinderwagen jouw ideale reisgenoot wordt om er dit voorjaar op uit te trekken!

Voordelen van de Prénatal kinderwagen

Of je nu wat kleiner of juist langer bent, met de verstelbare duwstang in 3 standen loop je altijd comfortabel achter deze Prénatal kinderwagen. De rugleuning kent eveneens 3 standen, van zit- tot ligstand, handig als je kindje een slaapje wilt doen! Ook de voetensteun kun je naar wens instellen. Het in- en uitnemen van je kindje gaat makkelijk met de draaibare en afneembare voorbeugel. Zowel beugel, duwstang en rugleuning kun je met één hand bedienen. De zonnekap en voetendek zijn afritsbaar en in de ruime en stevige boodschappenmand kun je veel boodschappen kwijt.

Prénatal kinderwagen: een veilige keuze

Je kunt deze Prénatal kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken met bijgeleverde reiswieg. In een volgende fase kun je je kindje naar jou toe kijkend of van je afkijkend in het zitje vervoeren. Je kindje zit veilig in het vijfpunt-harnas, de wielen zijn voorzien van reflecterende zijkanten zodat je gezien wordt in het donker. De verlengde zonnekap beschermt je kindje tegen schadelijke zonnestralen. De luchtgaten in de kap zorgen voor de nodige ventilatie.

Comfortabel en compact

Met de verende PU wielen stuurt deze Prénatal kinderwagen gemakkelijk en comfortabel. Je kunt de voorwielen ook in zwenkstand zetten, handig als je veel bochten moet maken zoals in winkelgebieden! Ben je aangekomen op de plek van bestemming? Dan vouw je deze Prénatal kinderwagen met één hand op waarna je deze compact kunt opbergen in de gang of kofferbak van je auto.

Leverbaar in zwart of groen

De Prénatal kinderwagen is aantrekkelijk geprijsd voor 349 euro en wordt geleverd met aluminium frame met zwarte poedercoating. Je kunt kiezen uit zwarte of groene bekleding. Reiswieg, adapterset voor autostoeltje en regenhoes worden inclusief geleverd. Bekijk deze nieuwe Prénatal kinderwagen

Winactie:

Tot en met 28 april 2022 is er een winactie waarbij 2 kinderwagens en 2 buggy’s worden verloot onder deelnemers. Kijk daarvoor op de website van Prénatal!

Prénatal compact buggy

Naast de kinderwagen ontwikkelde Prénatal ook een compacte buggy. Handig om met je kindje op pad te gaan! Deze buggy is wendbaar en praktisch in gebruik. De Prénatal compact buggy heeft een verstelbare voetensteun en traploos verstelbare rugleuning die bijna helemaal plat kan en een zonnekap die je kindje beschermt tegen zon, wind of een paar druppels regen.

In samenwerking met Prénatal
Bekijk meer nieuwe babyspullen

prenatal kinderwagen
prenatal kinderwagen
prenatal kinderwagen
prenatal kinderwagen
prenatal kinderwagen
prenatal buggy