sleeworld kinderwagen dave roelvink

Ben je op zoek naar een kinderwagen met stoere look waarmee je fijne wandelingen kunt maken en die alle comfort biedt voor jou en je kindje? Kijk dan eens goed naar de vernieuwde kinderwagen van Sleeworld! Verschillende Nederlandse sterren gingen je voor, onder de indruk van alle voordelen van de nieuwste Sleeworld Mobile kinderwagen.

Een kinderwagen kopen, waar let je op?

Bij de aanschaf van een kinderwagen ga je niet over één nacht ijs. Behalve dat een mooi design je aan moet spreken is gebruiksvriendelijkheid en wandelcomfort belangrijk voor jou en je kindje. Daarnaast kijk je natuurlijk naar de techniek: kun je deze makkelijk uit- en weer invouwen en tot welk compact formaat? Is er genoeg ruimte voor boodschappen die je mee wilt nemen? Is er een zon- of regenkap aanwezig? En ook fijn te weten: kun je de bekleding gemakkelijk schoonmaken? De nieuwe Sleeworld Mobile kinderwagen biedt het allemaal.

Welke kinderwagen past bij mij?

Een kinderwagen kiezen is natuurlijk een persoonlijke keuze. Houd je van een stoer, chique en tijdloos dan ben je bij Sleeworld aan het goede adres. Deze all terrain kinderwagen ziet er niet alleen goed uit, hij is ook gemaakt van robuuste materialen zodat deze tegen een stootje kan en jarenlang meegaat.

Uniek 2-in-1 reiswiegsysteem

Daarnaast spreekt de Sleeworld kinderwagen veel ouders aan vanwege een aantal unieke features. Zoals het handige 2-in-1 reiswieg-zitting-systeem. Daarmee kun je de reiswieg binnen 30 seconden veranderen in een comfortabel zitje. De reiswieg van een Sleeworld kinderwagen is voorzien van een luxe, zachte binnenvoering en een matrasje die beide uitneembaar zijn. Is er een ongelukje gebeurt of is bekleding vuil geworden? Alle bekleding kan eenvoudig worden gewassen.

Sleeworld Mobile kinderwagen is ergonomisch

Ergonomisch is het nieuwste model van Sleeworld kinderwagens ook: de reiswieg en zitting zijn hoog op het frame geplaatst zodat je als ouder minder diep hoeft te bukken. Bijkomend voordeel is dat je kindje zich boven uitlaatgassen bevindt en buiten bereik is van nieuwsgierige huisdieren. De hoogte van de duwstang van Sleeworld kinderwagen is flexibel in te stellen, dat is handig voor als je wat langer of juist wat minder lang bent.

Comfortabel en veilig wandelen met Sleeworld

Elke wandeling is comfortabel dankzij de vier grote luchtbanden met goede demping. De wielen kunnen naar wens worden vastgezet voor wandelingen op zand of op grindpaden. Je kindje zit altijd veilig in de vijfpuntsgordel met schouderpads. De grote kap op de reiswieg en zitje biedt bescherming bij zon, wind en regen. Je kunt zelfs een regenbuitje trotseren met de bijgeleverde regenhoes. Thuisgekomen vouw je de kinderwagen tot een compact pakketje op om deze weg te zetten.

Sleeworld: populair bij Nederlandse sterren

Verschillende Nederlandse sterren zijn in het bezit van een Sleeworld Mobile kinderwagen. Dave Roelvink, Maxime Meiland, Kim Feenstra, Sita Vermeulen en Rico Verhoeven zijn er allemaal enthousiaste gebruikers! Niet voor niets zie je deze alleskunner steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. En houd je ogen open, want binnenkort kun je hem ook zomaar voorbij zien komen in een grote Nederlandse film. Wanneer zien we jou met de gloednieuwe Slee Mobile kinderwagen?

Welke kleur Sleeworld Mobile kinderwagen spreekt jou aan? Black, navy blue, dark grey of grey melange?
Bekijk de modellen en kleuren op: Sleeworld.nl

Sleeworld Mondo autostoel

Wist je dat er ook een luxe Slee Mondo autostoel verkrijgbaar is? Deze is geschikt voor veilige Isofix-bevestiging en heeft een handig 360 graden draaimechanisme om je kindje gemakkelijk in- en uit te kunnen nemen. Deze luxe autostoel is geschikt voor kinderen van 0 tot 36 kilo. Je hoeft dus geen verschillende autostoelen aan te schaffen, je bent met één Sleeworld Mondo autostoel klaar voor het vervoer van je pasgeboren baby met zittingverkleiner totdat deze 36 kilo weegt, dat is ongeveer 12 jaar oud!

Sleeworld Mobile kinderwagen en Mondo autostoel als pakketprijs

Omdat Sleeworld weet hoeveel geld een kleintje kost, heeft Sleeworld een aantrekkelijke pakketprijs als je een Sleeworld Mobile kinderwagen samen met een Mondo autostoel aanschaft!

In samenwerking met Sleeworld

Sleeworld mobile kinderwagen
Sleeworld mobile kinderwagen
Sleeworld mobile kinderwagen
Sleeworld mobile kinderwagen
sleeworld autostoel
sleeworld mobile kinderwagen