trixie collectie 2023

Met Trixie’s uitgebreide aanbod creëren ouders een warm nest om hun kleintje te verwelkomen. De collectie omvat zorgvuldig geselecteerde kleuren en texturen die prachtig combineren en zowel ouders als kinderen aanspreken. Laat je inspireren door de combinaties of laat ouders zelf mixen en matchen!

Nieuwe collecties Trixie 2023

Geïnspireerd door de ontwikkeling binnen kleurentrends en stoffen, ontwikkelde Trixie 4 nieuwe prints; Friendly vegetables, Babbling Birds, Peppy penguins en Lovely leaves. Maar ook een nieuwe Hush collectie, bliss kleur Bliss Coral en twee nieuwe stoffen; Cocoon en Teddy Almond verrijken het Trixie aanbod. Stuk voor stuk duurzame collecties uit 100% biologisch katoen met Oekotex certificaat. Onderweg, etenstijd, bedtijd of badtijd? Trixie brengt een breed gamma aan musthave babyproducten die elk moment bijzonder maken.

Inspirerende kleurensets van Trixie

Het hele gamma van Trixie wordt ondergebracht in 4 inspirerende kleurenthema’s. Elke kleurenset is samengesteld uit collecties uit verschillende stoffen in complementerende kleuren die de verbeelding prikkelen en zorgen voor een unieke sfeer: Terracotta desert, Flower filled meadow, Wide ocean en Wild vegetable garden.

trixie collectie 2023
trixie collectie 2023
trixie collectie 2023
trixie collectie 2023

Nieuwkomer bij Trixie: De Hush Collectie

De Hush collectie is een duurzame collectie van badstof met een onovertreffelijke zachtheid. De subtiele lijnen in de structuur van de badstof zorgen voor een verfijnde touch, de prachtige kleuren versterken deze look. De Hush collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, één per Trixie kleurenset. De uitzonderlijke zachtheid maakt dit de perfecte collectie om een  kleintje mee te verwennen.

trixie collectie 2023

Cocoon collection, Teddy Almond en gebreid speelgoed

De Cocoon collectie is een tijdloze stof van zacht biologisch katoen in frisse, hedendaagse kleuren. Zo is er Lemongrass, Blush en Caramel. De Teddy Almond lijn van Trixie is zacht, donzig en 100 procent biologisch katoen. De perfecte collectie om mee te knuffelen. Combineer elke set met gebreid speelgoed! Deze reeks zacht speelgoed uit biologisch katoen straalt puurheid en rust uit. De collectie past perfect in elk interieur door de zachte, warme kleuren en de gebreide structuur.

Trixie collectie 2023
Trixie collectie 2023

Pyjama prints

Pyjama, onesie of body; de Trixie kledingcollectie is een rechttoe rechtaan assortiment van zachte basics in creatieve prints die de eindeloze fantasie van een kind vieren. Ontdek de exclusieve pyjama-print, Cuddly Cat. Gemaakt van 100 procent biologisch katoen.

Duurzaamheid is key bij Trixie

Trixie heeft een diep respect voor de planeet, de speeltuin van onze kinderen en stelt duurzaamheid centraal. Toekomstige generaties verdienen een plek waar ze zorgeloos hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Productiepartners en materialen worden grondig onder de loep gehouden, de verpakking beperkt tot een minimum. Trixie ontwikkelt producten die lang gebruikt kunnen worden en vele wasbeurten doorstaan.

Bekijk meer over Trixie op: trixie-baby.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen