nijntje in de kinderkamer

Het wereldberoemde konijntje van Dick Bruna, nijntje pluis, is vaak terug te vinden in kinderkamers. De ogenschijnlijke eenvoud en de tot de essentie teruggebrachte illustraties zijn een aantrekkelijk ontwerp voor wanddecoraties, lampen en accessoires. Laat je inspireren door de onderstaande nijntje kinderkamerproducten!

nijntje aan de muur

Met de muurdecoratie van KEK Amsterdam lijkt het net of Dick Bruna nijntje eigenhandig op de muur van de kinderkamer getekend heeft. Het brede assortiment bestaat onder andere uit pastelkleurig behang, muurstickers in primaire kleuren en behangcirkels met lijnillustraties. Voor tijdloze blikvangers in zwart-wit uitvoering kun je terecht bij Bambolino. De muurhaken met het hoofdje van nijntje zijn niet alleen decoratief, maar ook superhandig om spulletjes aan op te hangen. En voor de kleine kunstenaars is er het zwarte nijntje krijtbord. Gemakkelijk van de muur af te halen met een touwtje, zodat kinderen naar hartenlust op nijntje kunnen tekenen. Liever iets knuffelbaars aan de muur? Bekijk dan de pluchen nijntje hoofdjes van Tiamo eens!

nijntje in het donker

De iconische nijntje designlampen van Mr Maria zorgen ervoor dat kinderen zich veilig voelen in het donker. En de verlichte houten nijntje oren van Atelier Pierre zijn een echte eyecatcher voor aan de muur!

nijntje naar bed

Zelfs verschonen kan in nijntje-stijl. Kijk maar eens naar de vrolijke nijntje aankleedkussenhoezen van Serenotex. Ook beschikbaar in deze lijn zijn onder andere monddoekjes, washandjes en hydrofiele luiers. Is het bedtijd? Dan kunnen kinderen lekker slapen in een schattige of stoere nijntje pyjama van MLA. Een goede slaapzak is ook essentieel om jonge kinderen veilig en rustig te laten slapen. De nieuwe nijntje slaapzakken van Puckababy ondersteunen niet alleen een goede nachtrust, maar zijn ook een mooie aanvulling op de kinderkamer!

nog meer nijntje

Meer inspiratie nodig voor nijntje kinderkamerproducten? Bezoek dan eens onderstaande websites:
nijntje.nl | kekamsterdam.nl | bambolino.nl | tiamo.nl | mrmaria.nl | atelierpierre.be | puckababy.nl | MLAbv.com | serenotex.com

nijntje atelier pierre

Atelier Pierre LED wanddecoratie

nijntje serenotex

Serenotex

nijntje behang kek

KEK Amsterdam behangcirkel, Mr Maria lamp, Bambolino paperbag