nijntje pyjama

De herkenbare avonturen van nijntje sluiten aan bij de belevingswereld van kleintjes en spreken keer op keer kinderen, ouders en grootouders aan. Daarom komt KUUK’n met een eigentijdse nieuwe nijntje pyjamacollectie en Vadobag met een uitgebreide nijntje tassenlijn.

Zachte en comfortabele pyjama’s

Slapen en spelen in de nijntje pyjamacollectie van KUUK’n geeft een goed gevoel. De nijntje pyjama’s zijn gemaakt van zachte katoenen stoffen met elastische boorden en waar nodig voorzien van handige drukknoopsluitingen voor de allerkleinsten. In de nijntje collectie zijn onesies, nachthemden en tweedelige sets verkrijgbaar, variërend van maat 50/56 voor baby’s tot en met maat 110/116 voor kleuters. Zo kan een baby matchen met een ouder broertje of zusje! Er zijn nijntje stoere blauw met wit gestreepte pyjama’s, lichtroze sets met lieve teksten en vrolijke stippen, trendy ontwerpen met oranjerode strepen en nog veel meer.

Over KUUK’n

Grote avonturen beginnen klein. En het zijn vaak de kleine momenten die tellen. Dat is waar KUUK’n, ‘kleintje’ in het Twents, voor staat. KUUK’n en MLA B.V. werken al jaren samen met Mercis bv, de rechtenhouder van het werk van Dick Bruna. Hierdoor zijn zij goed bekend met de kernwaarden van nijntje: positiviteit, onschuld, plezier en ruimdenkendheid. De mooie collecties sluiten hierbij aan. Kijk voor meer informatie op mlabv.com.

Tassen voor jong en oud

Vadobag heeft de leukste nijntje tassen voor ouders én kinderen ontwikkeld. Zo is er een sportieve grijze luiertas met opdruk van nijntje. De tas heeft twee handige voorvakken, met extra veel ruimte om spullen in op te bergen die je als ouders graag bij de hand wilt hebben, en is te dragen via de comfortabele handvatten of verstelbare schouderband. Ook zijn er diverse nijntje rugzakjes voor kleine avonturiers beschikbaar: een marineblauwe en grijze tas volledig bedrukt met illustraties van nijntje en een lichtblauwe en roze rugzak met een zachte nijntje applicatie. De tassen verschijnen in oktober en november 2021.

Over Vadobag

Met meer dan 130 jaar ervaring is Vadobag een toonaangevende leverancier in het ontwerpen en produceren van tassen, accessoires en schrijfwarensets. Vadobag is trots om nijntje opnieuw te verwelkomen in de Vadobag-familie! Kijk voor meer informatie op vadobag.nl

Bekijk meer op mercispublishing.nl, mlaby.com en vadobag.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

nijntje pyjama
nijntje pyjama
nijntje tas