noppies baby comfort

Bij Noppies luisteren ze al 30 jaar naar de klant. Ze hebben daarbij oog voor het kleine. Slimme details. Zachte stoffen. Omdat ze weten dat kleine dingen groot verschil kunnen maken. Met die gedachte lanceerde Noppies hun nieuwste categorie: Noppies Baby Comfort.

Slimme basics van Noppies Baby Comfort

Noppies Baby Comfort collectie zit vol slimme oplossingen die alles biedt om het leven als jonge ouder een stukje relaxter te maken. Zoals een handdoek waarmee ze gemakkelijk hun baby uit bad halen zonder zelf nat te worden. Een hoes voor het aankleedkussen met antislip die minder makkelijk van de commode glijdt. Een slaapzak met extra ronde vorm voor meer comfort en bewegingsvrijheid van het kindje. Maar ook de zachtste lakentjes, dekens en matrashoezen die prachtig mixen en matchen.

Nieuwe Baby Comfort collectie van Noppies

Noppies staat nooit stil en blijft naar hun klanten luisteren. Ze blijven collecties verbeteren en ontwikkelen om het leven van de jonge ouder een stuk relaxter te maken. Daarom presenteren ze met trots de nieuwste items hun Baby Comfort collectie. Slapen wordt nog comfortabeler met de bedbumper die ook heel goed te gebruiken is in de box. Het zachte babynestje, zowel op bank als in bed en box te gebruiken, en de knuffelbare kruikenzakken zorgen voor een warm en geborgen gevoel. Al deze items zijn heel mooi te combineren met de nieuwste lijn Noppies playsuits die onlangs zijn gelanceerd. Gemaakt van zachte, duurzame materialen en verkrijgbaar in prints of effen stofjes.

Noppies spuugdoekjes, slabben, washandjes en douchehandschoen

Maar ook voor knoeien biedt Noppies nieuwe oplossingen. Zoals spuugdoekjes in een grotere maat en in de vorm van een halvemaan zodat deze goed over de schouder van de ouder blijft liggen. De collectie slabben wordt verder uitgebreid met een slab met lange mouwen en een coating. Niet alleen ideaal voor tijdens het eten maar ook goed te gebruiken tijdens het knutselen. Het badmoment wordt nog fijner met de nieuwste, vrolijke en zachte washandjes. De collectie bestaat uit washandjes met een vrolijke eendjesprint, washandjes in de vorm van een eendje en een douchehandschoen die ervoor zorgt dat het kleintje niet uit de armen van papa of mama glibbert.

Nieuwe kleuren, vormen en prints bij Noppies

Een vernieuwing op bestaande items is ook doorgevoerd. Noppies introduceert nieuwe kleuren, vormen en prints op bestaande items om nog meer combinaties te maken. Alle textiel is op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. Niet omdat het in de mode is, maar omdat Noppies nooit anders gedaan heeft.

Noppies, All About The Little Things, meer informatie op noppies.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

noppies baby comfort
noppies baby comfort
noppies baby comfort