nuna autostoelen

Ultralicht, i-Size proof, 360 graden draaibaar én een mooi design. Nuna heeft een passende autostoel voor iedere wens en leeftijdsfase.

Nuna Pipa Next

In de categorie lichtgewicht autostoelen spant Pipa Next met zijn 2,8 kilo de kroon. Pipa Next is geschikt voor achterwaarts vervoer en kan in een paar seconden op de Isofix base worden bevestigd maar kan ook los met de autogordels worden gebruikt. Hij is i-Size goedgekeurd en biedt alle details voor reizen in stijl zoals een verstelbare hoofdsteun in 7 standen, gordels die meegroeien, een droomdekentje, verkleiner, fraaie stoffen, zonneklep en superieure bescherming bij zijwaartse botsingen.

nuna pipa next autostoel

Nuna Arra

Nuna Arra zorgt voor een soepele overgang van wiegje naar autostoel. De 3 zit- en ligstanden zorgen ervoor dat de baby comfortabel reist, in de auto of op een wandelwagen. Door de verstelbare rugleuning tot vlakke ligstand kan deze autostoel als reiswieg worden gebruikt, en dat is veel beter voor de ontwikkeling van het ruggetje! Nuna Arra is i-Size goedgekeurd, is te gebruiken op een Isofix base en weegt slechts 3,9 kg.

nuna arra autostoel

Nuna Rebl Basq

Dankzij het gebruik van sterk staal technologie in combinatie met hoogwaardige en veerkrachtige kunststoffen, zorgt Nuna Rebl Basq voor premium protectie van het kind. Deze autostoel heeft een 360 graden draaibare zitting en overtreft de i-Size norm qua veiligheid voor achterwaarts vervoer. Achterwaarts gericht geschikt tot ongeveer 15 maanden en daarna voorwaarts geschikt tot 4 jaar of het gewicht van 15,5 kilo.

nuna rebl basq autostoel

Nuna Myti

In Nuna Myti krijgen kinderen de kans om te groeien! Nuna Myti wordt eerst gebruikt als autostoel met een 5-punts harnasgordel en daarna als stoelverhoger tot zelfs tienerleeftijd met de 3-puntsgordel. Volledig i-Size proof met bescherming tegen zijwaartse botsingen, drievoudige verstelmogelijkheid en 2D groeisysteem; naarmate het kind groeit gaan de zijflanken wijder uit elkaar staan voor comfort en veiligheid in alle leeftijdsfasen. Inclusief verstelbare hoofdsteun in 9 posities en veilige ’true lock’ installatie.

nuna myti autostoel

Nuna Prym

Bij deze slimme i-Size autostoel klappen de zijwaartse beveiligingsknoppen automatisch uit als het tussenbeengordeltje wordt aangetrokken. Nuna Prym is eenvoudig in het gebruik dankzij 360 graden rotatie. Het smart ‘ride lock-off’ systeem zorgt voor een correcte installatie. Extra veiligheid door de stevige staalkracht technologie, stabiliteitspoot en terugslagbeveiliging. Kortom: veiligheid in ‘optima forma’!

Meer informatie op nunababy.com

nuna prym autostoel