nuna cari next reiswieg

Het is geen droom, baby’s kunnen echt in een reiswieg slapen tijdens de autorit! In de nieuwe comfortabele Nuna CARI Next kunnen kleintjes liggend worden vervoerd, de beste positie voor de ontwikkeling van baby’s ruggetje.

Nuna CARI Next reiswieg

De Nuna CARI Next reiswieg kan worden gebruikt met het Next systeem van Nuna. Deze innovatieve reiswieg beschikt over een organisch jersey matras, een verkleiner voor extra comfort en een driepuntsgordel voor extra veiligheid. Ouders kunnen van huis vertrekken met de auto of kinderwagen terwijl hun kindje heerlijk ligt te dutten.

Handig reissysteem

Het is een handig reissysteem voor iedere ouder, met een makkelijke bevestiging op vele kinderwagens en natuurlijk ook te combineren met de kinderwagens van Nuna. De Nuna CARI Next past op de DEMI Grow, MIXX next en de TRIV. De 3-puntsgordel zorgt voor een veilige rit door de baby in de veiligste zone van de wieg te houden. Voor gebruik buiten de auto kunnen de gordels netjes worden weggestopt.

Licht en beschermend met veerkrachtige kuip

Reiswieg Nuna CARI Next is licht (slechts 3,6 kg), beschermend en draagbaar. Hij heeft een veerkrachtige kuip met geïntegreerd EPS schuim voor maximale absorptie van de krachten bij een botsing. De 5-seconden, True lock base installatie zorgt voor een snelle, makkelijke en veilige installatie, gebruikmakend van de ISOFIX-punten in de auto. De reiswieg is voorzien van luxe vegan lederen handvatten voor een goede en comfortabele grip. Voor de bekleding zijn alleen veilige, GOTS gecertificeerde organisch katoenen stoffen gebruikt. De Nuna CARI Next is zowel als autostoel als reiswieg te gebruiken zodat kleintjes heerlijk kunnen doorslapen terwijl ze volledig vlak liggen.

Nuna Next Base

Het NEXT Base systeem biedt ouders veel flexibiliteit met vier oplossingen voor de eerste vier jaar die passen op één draaibare base. Het NEXT Base systeem combineert met autostoeltje Nuna ARRA met 3 zit- en ligstanden, met PIPA Next ultra lichtgewicht en als ‘goed’ getest door de ADAC, en ook met de nieuwste autostoel TODL voor de fase van baby tot kleuter.

Ontdek meer op nunababy.com

nuna cari next reiswieg
nuna cari next reiswieg
nuna cari next reiswieg