nuna cudl

Bij veel babydragers is het omdoen van een babydrager ingewikkeld, stressvol en kan zelfs gevaarlijk zijn als de babydrager niet goed wordt dichtgegespt. De Cudl van Nuna is zo ontworpen dat ouders deze zelf, zonder hulp, kunnen aandoen en instellen. Met de 4 slimme magnetische sluitingen gaat het vastzetten snel en gemakkelijk. Ouders zijn in ‘no time’ klaar om weg te gaan!

Nog meer voordelen van de Nuna Cudl draagzak

Het ademende, Oeko-Tex materiaal zorgt voor extra comfort en een gezonde, frisse luchtstroom. Het geïntegreerde zonnekapje voorkomt dat de zon in baby’s ogen schijnt. De brede, gewatteerde schouder- en heupbanden verdelen het gewicht mooi op de rug. CUDL is geschikt voor pasgeborenen tot ongeveer 3 jaar en heeft een heupriem die eenvoudig met klittenband kan worden versteld tot 145 cm.

Ook praktisch zijn de 3 draagposities: naar de ouder toekijkend, van de ouder afkijkend en als rugdrager. Voor kleine baby’s is er een geïntegreerd inzetstuk. Welke draagpositie ouders ook kiezen, de baby zit altijd in een ergonomische houding voor een gezonde ontwikkeling van wervelkolom en heupjes. Nuna CUDL is erkend door het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) en won de Red Dot Design Award.

Meer informatie op: nunababy.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

nuna cudl
nuna cudl