Wat er op het pad van jonge ouders komt is moeilijk te voorspellen, maar je kunt wel klaar zijn voor deze reis! De Nuna DEMI Grow kinderwagen biedt zitplaats voor alle seizoenen, een chique opbergsysteem én de mogelijkheid om uit te breiden naar een dubbele of zelfs tweelingwagen. Daarmee biedt Nuna DEMI Grow ouders alles wat ze maar wensen.

Meest uitgebreide kinderwagen met 33 conversiemogelijkheden

Het woord ‘Grow’ zegt het al, deze kinderwagen is ontworpen met het oog op het opgroeiende kind en toekomstige gezinsuitbreiding. De DEMI Grow is Nuna’s ‘full option’ kinderwagen geschikt voor elk jong gezin. Met maar liefst 33 conversiemogelijkheden is het de meest uitgebreide kinderwagen op de markt. De DEMI Grow is eenvoudig aan te passen, van enkele naar duo modus met 1 of 2 reiswieg(en), autostoel(tjes) of peuterzit(jes), alle combinaties zijn mogelijk!

nuna demi grow kinderwagen

Strakke lijnvoering, uitgekiende toepassingen

Het Nederlandse design met zijn strakke lijnvoering en uitgekiende toepassingen is kenmerkend voor de Nuna DEMI Grow. Dankzij de in hoogte verstelbare duwstang en uitgekiende framehoogte lopen ouders nooit gebukt achter de kinderwagen, en dat maakt de DEMI Grow ook uitermate geschikt voor langere ouders! Deze kinderwagen heeft talloze praktische en luxe features zoals een kijkraampje van gaasstof, een uitklapbare verlengde zonnekap, een ‘dreamdrape’ voor beschutte slaapjes, een slim verborgen opbergvak en een luxe leatherette duwbeugel.

Met de aanschaf van deze kinderwagen krijg je als ouders een compleet pakket. De levering is namelijk inclusief set van stoel en reiswieg, voetenzak, regenhoes, verwijderbare mand, spatborden voor gebruik van duo zitje en adapters. Niet voor niets ontving Nuna DEMI Grow de Red Dot Product Design Winner Award: Best of the Best 2018!

Ontdek meer op Nunababy.com

Bekijk meer hippe babyspullen

nuna demigrow mogelijkheden
nuna demigrow kinderwagen