nuna mixx next kinderwagen

Nuna Demi Grow

Een ideale kinderwagen die met het gezin meegroeit want hij is om te bouwen van een enkele wagen naar een dubbele en weer terug en kan worden uitgebreid met reiswieg, zitje of autostoeltje. Nuna Demi Grow is eenvoudig op te vouwen en biedt een zitplaats voor alle seizoenen en een chique opbergsysteem. Fijn is ook de in hoogte verstelbare duwstang voor langere papa’s en mama’s en het UV 50+ zonnescherm. De met foam gevulde banden en dubbele vering zorgen voor een soepel ritje.

Nuna DEMIgrow kinderwagen

Nuna Mixx Next

Een complete kinderwagen met een schokabsorberende basis die je supercompact op kunt vouwen, dus altijd plaats op krappe plekjes. De vier seizoenen bekleding houdt de baby warm in de winter en is gemakkelijk te veranderen in ventilerende stof in de zomer. Voor een dutje kan de rugleuning helemaal vlak, de zonnenkap biedt UV 50+ bescherming. Nuna Mixx Next kan met één hand worden bediend, manoeuvreert soepel door smalle winkelstraten en is winnaar van een Red Dot award in 2020. Foto: bovenaan.

Nuna Triv

Nuna Triv is een van alle gemakken voorziene compacte en lichtgewicht kinderwagen. Perfect voor gebruik in de stad of onderweg. Ingenieus ontworpen met een zitting die naar je toe of van je af kan worden gebruikt en met het frame kan worden opgevouwen. Voor een snelle trip naar de winkel op de hoek of aan de andere kant van de stad is Nuna Triv een ideale stadswagen.

Alle wandelwagens in het assortiment van Nuna zijn verkrijgbaar met een reiswieg en uit te breiden met een Nuna eerste autostoel. De kinderwagens zijn verkrijgbaar in mooie trendy kleurstellingen.

Ontdek meer op nunababy.com

nuna triv kinderwagen