nuna triv kinderwagen

Ouders die op zoek zijn naar een kinderwagen die handig, licht en heel gebruiksvriendelijk is, moeten beslist kennismaken met de Nuna TRIV. Het frame van de TRIV is niet alleen stijlvol, maar ook ingenieus en kan in een handomdraai compact worden opgevouwen om daarna rechtop te blijven staan. Dus nooit meer bukken als de wagen moet worden opgetild om deze te verplaatsen of in de kofferbak van de auto te zetten. Hij weegt slechts 6,6 kg met frame en ring adapter!

Vierseizoenen zitje met inlegje van Merinowol

Het zitje heeft 4 standen waaronder een ligstand en kan naar wens naar de ouder toe van de ouder af worden geplaatst en met frame en al worden ingeklapt. Het vierseizoenen zitje zorgt voor goede ventilatie in de warme zomermaanden en behaaglijke warmte in de winter. Het inlegje is gemaakt van zachte Merino wol. De UPF 50+ zonnekap en dreamdrape zorgt voor bescherming tegen krachtige zonnestralen.

nuna triv
nuna triv
nuna triv

Voor een comfortabel ritje is TRIV uitgerust met rubberen banden en bijzondere veringtechnologie op alle wielen. TRIV wordt als compleet reissysteem geleverd met reiswieg en peuterzitje en kan naar wens worden uitgebreid met autostoeltje PIPA en ARRA.

Meer informatie op nunababy.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen