witlofforkids

Doe de ogen even dicht en stel je voor: 1001 Nacht, Oosterse sferen, een sprankelende sterrenhemel, arabesken en een sikkelvormige maan. Koppel dit aan de meest trendy kleuren die er zijn en een nieuwe collectie is geboren!

Tijdloos beddengoed

De nieuwe Once Upon A Dream collectie van Witlof for Kids is tijdloos en uitgevoerd in de meest hippe kleur van dit moment: hazelnootbruin. Er zijn hoezen voor aankleedkussens, hoeslakens in 2 maten, swaddles, badcapes XXL en unieke speendoekjes in de vorm van een knuffelmaantje. En natuurlijk ontbreken de unieke Tuck-Inn dekbedovertrekken (3 maten) en Tuck-Inn dekentjes (wieg en ledikant) niet. Met dit beddengoed maken ouders de wieg of het ledikant van hun kindje eenvoudig maar ook strak en veilig op.

Nieuw: katoenen ribvelvet, kruippakjes en pyjamaatjes

Witlof for Kids introduceert daarnaast een nieuw materiaal: Corduroy! Deze katoenen ribvelvet is verwerkt in nieuwe slaappakjes, kruippakjes en bestaande Tuck-Inn dekens voor wieg en ledikant. Met dit ribfluweel gemaakt van 80 procent katoen, grijpt het label terug naar de jaren 70. Door een speciale bewerking is het materiaal ultrazacht voor de tere kinderhuid. De pyjamaatjes (zonder voetjes) en kruippakjes (met voetjes) zijn verkrijgbaar in 3 maten en worden geleverd in de kleuren Warm Grey, Sweet Honey, Hazel Brown en Sage Green. De tinten matchen mooi met het bestaande kleurenpallet baby- en kindertextiel van Witlof for Kids.

Voor meer informatie: witlofforkids.com, babimex.be

witlofforkids
witlofforkids
witlofforkids
witlofforkids