doomoo easy bath

Aan de twee toppers in de badartikelenrange van doomoo is een nieuw product toegevoegd: de Dry’n Play.

Zorgeloos badderen met doomoo Easy Bath

Dankzij het drijvende matrasje Easy Bath kunnen ouders hun kindje op een zorgeloze manier badderen. Het badmatrasje is speciaal ontwikkeld om een baby comfortabel en gedeeltelijk in het water te laten liggen. Het Easy Bath badmatrasje is gevuld met fijne microkorrels die zorgen voor het drijvend vermogen. Op deze manier hebben ouders altijd hun handen vrij om hun baby te wassen en met hun kindje te spelen. Het matrasje dient voor het gebruik onder water te worden gedompeld waarna de baby erop kan worden gelegd. Na het wassen kan de Easy Bath worden afgespoeld en te drogen worden opgehangen. Easy Bath is geschikt voor baby’s tot 8 kg en past in alle badkuipen. Er mag geen pure olie in combinatie met dit matrasje worden gebruikt.

Twee-in-een badkussen doomoo Comfy Bath

Het voorovergebogen staan om een baby in bad te doen is een behoorlijke belasting voor de ruggen van ouders. Voor deze en alle andere ouders die hun handen liever vrij hebben is Comfy Bath ideaal. Je plaatst deze op de bodem van het grote ligbad of in een babybadje. Het twee-in-een badkussen vult zich daarna met water en vormt zo een veilig waterkussen waarop de baby naar wens kan zitten of liggen. Is het badderen klaar? Dan kan Comfy Bath eenvoudig worden afgespoeld en aan het lusje worden opgehangen om te drogen.

Nieuw: doomoo Dry’n Play badcape met bijtring

Nieuw in het assortiment van doomoo is de Dry’n Play grote badcape met bijtring. De badcape is lekker groot zodat ouders hun kindje zacht kunnen inwikkelen maar ook zelf droog blijven. Ouders doen de badcape bij zichzelf om de nek en trekken het uiteinde van de cape door de siliconen ring. De ring dient ook als bijtring en speeltje om de baby af te leiden als deze op de commode wordt gelegd om aan te kleden. De Dry’n Play badcape is gemaakt van dik biologisch katoen voor een uitstekende absorptie en staat garant voor jarenlang gebruik.

Meer informatie op doomoo.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

doomoo easy bath
doomoo comfy bath
doomoo comfy bath
doomoo dry 'n play badcape