oyo smart monitor aerosleep

De OYO Smart Monitor waakt bij elk slaapje mee. Hij volgt ademhalingsbewegingen, temperatuur, positie en activiteitsniveau, en geeft die metingen realtime door in de OYO app. Ouders hoeven zelf de monitor niet in de gaten te houden. Ze krijgen meteen een melding zodra de waarden van hun kindje veranderen. De OYO Smart Camera toont bovendien overdag én ’s nachts haarscherp beeld van het bedje. Ouders kunnen ook dankzij de terugspreekfunctie vanuit elke kamer naar het kindje luisteren en ermee praten. Dat alles heel eenvoudig via de OYO app op hun smartphone.

oyo smart monitor aerosleep
oyo smart monitor aerosleep

OYO Smart Monitor zit vol hightech in mensentaal

De OYO Smart Monitor zit boordevol geavanceerde technologieën, en is tegelijkertijd heel eenvoudig in gebruik. Alle informatie zit in 1 gebruiksvriendelijke app. De infrarood-temperatuursensor en innovatieve bewegingssensoren monitoren bijzonder nauwkeurig. Om ouders meteen te kunnen melden wanneer het kindje hun nodig heeft, gebruikt OYO de allernieuwste bluetooth-technologie.

Veiligheid voor alles

Veiligheid is hét belangrijkste voor AeroSleep, en dus ook de veiligheid van persoonlijke gegevens. Alle data worden dan ook beveiligd door strenge veiligheidsprotocollen. In de OYO app kiest de gebruiker zelf wie toegang krijgt tot de gegevens van het kind, en kan die ook ten allen tijde beslissen om de toegang voor een persoon te stoppen. De camerabeelden worden niet opgeslagen in een cloud. Ze zijn enkel live zichtbaar voor personen die toegang kregen tot de gegevens én die ingelogd zijn op het beveiligd thuisnetwerk van de ouders.

oyo smart monitor aerosleep
oyo smart monitor aerosleep
oyo smart monitor aerosleep
oyo smart monitor aerosleep

De nieuwste SafeSleep innovatie

Bij AeroSleep draait alles om veilig slapen. Het merk bracht recent nog een nieuwe ecologische matras en de unieke Premium matrassen uit. Met de OYO Smart Monitor gaat AeroSleep dus nog een stap verder in zijn veilig-slapen-innovaties.

Meer informatie op: aerosleep.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen