philips avent natural motion

Al meer dan 35 jaar helpt Philips AVENT gezinnen over de hele wereld met maar één doel: met betrouwbare gezondheidsproducten de beste zorg bieden voor de eerste 1000 dagen voor ouders en hun baby. De nieuwste kolven van Philips AVENT werken met natural motion technologie gebaseerd op hoe baby’s drinken.

Elektrische borstkolf met natural motion technologie

De nieuwe elektrische, oplaadbare borstkolf van Philips AVENT is uitgerust met natural motion technologie. Deze techniek gaat uit van het natuurlijke zuig- en drinkgedrag van een baby. Tijdens het kolven schakelt de kolf over van stimulatiestand naar kolfstand en dat zorgt voor de juiste tepelstimulatie en zuigkracht voor een optimale melkstroom. Het resultaat is een snellere en natuurlijke melkstroom in een kortere tijd en dat betekent winst voor moeders en hun baby’s!

8 stimulatiestanden en 16 kolfstanden

De kolf is zo ontworpen dat moeders niet voorover gebogen hoeven te kolven maar comfortabel, in een rechtop zittende positie. Het zachte siliconen kussen is ‘onesize fits all’ en sluit mooi aan op bijna alle borstvormen en tepelmaten. De Philips AVENT elektrische borstkolf kent 8 stimulatiestanden en 16 kolfstanden zodat iedere kolvende mama haar persoonlijk gewenste stand kan kiezen. Het geheugen van de Philips AVENT kolf onthoudt de laatst gebruikte stand zodat ze voor een volgende kolfsessie alleen nog maar op ‘start’ hoeft te drukken. De stille motor en het lichte design maakt het mogelijk om overal discreet te kolven, ideaal voor onderweg!

Philips AVENT Handkolf

Ook de Philips AVENT handkolf heeft een update gekregen en is uitgerust met dezelfde nieuwe natural motion technologie, geïnspireerd op het zuiggedrag van de baby om sneller én efficiënter te kunnen kolven. Het mondstuk van zachte siliconen past op bijna elke vrouwenborst. Ritme en zuigkracht kunnen naar wens eenvoudig worden ingesteld. De handkolf is compact en draagbaar, dus ideaal voor moeders die voor werk of anders buitenshuis willen kolven. De melk komt makkelijk vrij en moeders kunnen rechtop blijven zitten tijdens de kolfsessie. Alle onderdelen zijn eenvoudig schoon te maken en in elkaar te zetten.

Meer informatie vind je op philips.nl/AVENT
Bekijk meer nieuwe babyspullen

philips avent natural motion
philips avent natural motion