plum plum

Het Belgische merk Plum Plum heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en introduceert dit jaar gloednieuwe collecties. Plum Plum staat voor kwaliteitsvol babybeddengoed voor een tijdloze uitstraling in de babykamer maar de items matchen ook perfect in iedere woonkamer. Ga je mee naar dromenland?

Nieuwe prints babybedtextiel bij Plum Plum

Het nieuwe concept en de bijhorende prints zijn in eigen huis ontworpen en in Europa geproduceerd. Op die manier waakt Plum Plum over de kwaliteitsnorm en zorgt ervoor dat de collecties in eerlijke werkomstandigheden worden geproduceerd. Bovendien zijn de collecties gemaakt van biologisch katoen. Plum Plum komt met drie prachtige printcollecties en drie unicollecties, in de zachtste stoffen. In de printcollecties zitten slaapzakken, lakens, dekens, dekbedovertrekken, speenkoordjes, een waskussenhoes, badcape en badjas. De bed-/parkomrander en parklegger/speelmat in unikleuren sluiten naadloos aan bij de prints. De collecties zijn zo ontwikkeld dat ouders naar hartenlust kunnen mixen en matchen voor een eigen gepersonaliseerde look!

Ylber = Albanees voor regenboog

We houden allemaal van een lekker zonnetje op onze snoet. Maar een juiste balans zorgt voor schoonheid en magie. Dat is bij regenbogen niet anders. Geen regenboog zonder een drup regen, geen lach zonder een traan. Deze zachtblauwe collectie bestaat uit jersey, katoen en badstof. De dekentjes en speenkoorden zijn voorzien van een ultrazachte velboa. De badstof werd gebrusht met het regen- boogmotief van de Ylberprint. Deze Ylber collectie combineert mooi met de blauwe unicollectie Ulk van Plum Plum.

Lauf = IJslands voor blad

Het mooie IJslandse landschap kenmerkt zich door vulkanen, natuurlijke bronnen en aardetinten. Deze stormachtige collectie met zachte uitstraling refereert met z’n bladerprint naar de natuur. Deze perzikroze collectie bestaat uit jersey, biokatoen en badstof. De dekentjes en speen- koordjes zijn voorzien van een ultrazachte velboa. De Laufcollectie past perfect bij de roestige unicollectie Rust.

Dot = Engels voor stip

Wat een dotje! Deze zachte en tijdloze print verwijst naar sneeuwvlokjes die als confetti uit de wolken dwarrelen. Deze dotprint wordt nooit saai en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. De pistachegroene collectie bestaat uit jersey, katoen en badstof. De dekentjes en speenkoordjes zijn verstevigd met een ultrazachte velboa. De Laufcollectie matcht mooi met de zachtgroene unicollectie Ren.

Meer informatie op plumplum.be
Bekijk meer nieuwe babyspullen

plum plum beddengoed
plumplum beddengoed