qibbel air fietsstoeltje voor

Na de succesvolle introductie van het Qibbel Air achterzitje afgelopen jaar, presenteert Qibbel nu ook een voorzitje met dezelfde voordelen. Comfort en veiligheid zijn hiervan de belangrijkste kenmerken. Het stoere design staat garant voor uren fietsplezier.

Qibbel Air fietsstoeltje voor

Zeker bij mooi weer kiezen vele ouders ervoor om met hun kroost een fietstocht te maken. En dat is logisch, want wat is er nou leuker dan samen op de fiets het landschap doorkruisen? Met het kind in het voorzitje genieten ouders extra, omdat er direct contact is.

Baby Innovation Award in 2019

Het eerste Qibbel Air stoeltje, het achterzitje, is in 2019 bekroond met een Baby Innovation Award. De pluspunten van het achterzitje zien we nu ook terug bij het splinternieuwe voorzitje. Zoals een comfortabele, sterke rugleuning gemaakt van netbespanning (mesh). Deze slijtvaste bekleding is sterk, veert mee en ventileert uitstekend bij regen en hogere temperaturen. Bovendien zorgt de mesh rugleuning ervoor dat het een erg licht fietsstoeltje is, en dat fietst weer comfortabeler!

Dit fietsstoeltje is gemakkelijk te monteren

De montage is zeer eenvoudig. Het stoeltje wordt volledig gemonteerd geleverd en is daarna eenvoudig zelf aan de fiets te bevestigen. Eerst wordt de universele bevestigingsklem op de stuurpen vastgemaakt, daarna kan het voorzitje er eenvoudig op worden geklikt. Alle onderdelen die hiervoor nodig zijn worden standaard meegeleverd. De voetsteunen en gordel zijn heel gemakkelijk aan te passen naar de lengte van het kindje.

Veilig over straat

Ouders zijn bij een fietstocht extra ontspannen als ze weten dat hun kindje veilig zit. Daarom is veiligheid in de ontwikkelingsfase een belangrijk thema geweest. Het voorzitje, geschikt voor kinderen van 9 maanden tot circa 3 jaar, voldoet aan de EN 14344-norm en heeft een maximaal draaggewicht van 15 kilogram. Wordt het kindje groter, dan kan er worden overgestapt naar het Qibbel air achterzitje dat net zo lichtgewicht, comfortabel en veilig is!

qibbel.nl

qibbel air fietsstoeltje voor
qibbel air fietsstoeltje voor