nonomo hangwieg

Het Belgische QLEVR breidt opnieuw uit. Na het Nederlandse Puckababy, een jaar geleden, investeert het bedrijf nu ook in het Duitse Nonomella. Hierdoor krijgen de drie premium merken Aerosleep, Puckababy en Aeromoov het gezelschap van twee nieuwe zusjes: Nonomo en Fidella.

Een unieke hangwieg voor zalige slaapjes

Nonomo, dat zijn unieke, verende hangwiegen die helpen zorgen voor een veilige en diepe slaap. De baby ligt er lekker knus en in de zachte beweging die de wieg maakt is het heerlijk wegdommelen. Nonomo sluit perfect aan bij de producten van Aerosleep en Puckababy, waardoor QLEVR zich nu nog beter kan profileren als de slaapexpert voor de allerkleinsten.

Makkelijk en comfortabel op stap

Maar ook voor uitstapjes, korte trips of lange reizen biedt de QLEVR-merkenfamilie oplossingen. Aeromoov, het makkelijke, lichte en compacte reisbedje, krijgt gezelschap van Fidella: mooie en stevige draagzakken en draagdoeken waardoor je als ouder makkelijk op stap kan met het hele gezin, inclusief de allerjongste. Allemaal zeer kwalitatieve producten, gemaakt met respect voor de natuur én nog eens verkrijgbaar in allerlei stijlvolle designs.

Ouders voor ouders

De investering in Nonomella past volledig in de doelstellingen die QLEVR voor zichzelf heeft uitgetekend: slimme, verantwoorde en échte oplossingen bieden aan ouders die daardoor optimaal kunnen genieten van het leven met hun baby en jonge kindjes. Daarnaast is deze uitbreiding ook goed nieuws voor alle retail-partners. Door het breder aanbod wordt QLEVR steeds meer een trouwe partner op lange termijn van iedereen, niet in het minst van de ouders die we met onze producten tijdens de hele baby-kleuter-periode kunnen helpen en ondersteunen.

Meer informatie op: qlevrcompany.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

nonomo hangwieg
nonomo hangwieg
fidella draagzak
fidella draagzak