Quinny buggy LDN

Het leven hoeft niet saai te zijn als er een kindje komt. Check deze nieuwe eyecatchers van Quinny: de VNC en LDN. Deze hypermoderne kinderwagen én buggy hebben ieder hun eigen features maar er is één gemeenschappelijke deler: met deze iconische designs maken jonge ouders een statement!

Dit is Quinny VNC high end kinderwagen

Quinny VNC is een high-end kinderwagen met enorm veel comfort die vanaf de geboorte kan worden gebruikt. In de boodschappenmand passen met gemak kleine en grote aankopen tot 10 kg. Er is zelfs een geheim opbergvak in verwerkt, handig om sleutels, portemonnee en smartphone veilig op te bergen. Toch is Quinny VNC smal en licht van gewicht genoeg om kleintjes door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren. Daarmee is deze kinderwagen een fijne buddy voor alle komende avonturen. Via het kiekeboe venster is er altijd zicht op het kind en de XL zonnekap met UV 50+ zorgt voor de nodige bescherming. De Quinny VNC kan snel met één hand worden opgevouwen en uitgevouwen en met de ‘one touch’ voetenrem wordt de wagen vergrendeld en ontgrendeld. Zwenkwielen en grote, schokabsorberende banden zorgen voor een soepele rit in elk stadsdeel en winkel. Er is keuze uit diverse trendy kleurencombinaties in waterafstotende stoffen. Quinny VNC kan worden gecombineerd met de Hux draagwieg en de Maxi-Cosi autostoel voor een oplossing vanaf de geboorte.

Quinny LDN stoere buggy

Quinny LDN is een stoere buggy, licht van gewicht die met één hand kan worden opgevouwen. Handig, want zo hebben ouders altijd een hand vrij. Eenmaal opgevouwen kan Quinny LDN aan de draagriem gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Kinderen zitten comfortabel in het royale zitje en worden beschermd door de XL UV 50+ zonnekap. Via het kiekeboe venster kunnen kleintjes in de gaten worden gehouden en is het tijd voor een dutje dan gaat de rugleuning in volledige ligstand. De zwenkwielen zijn ideaal voor winkelbochten en smalle straatjes. De boodschappen gaan in de royale boodschappenmand en voor een drankje is er een geïntegreerde bekerhouder clip. De lederlook duwstang, fijne details en premium stoffen zorgen voor een stijlvol uitje.

quinny.nl

Quinny buggy LDN

quinny kinderwagen vnc

Quinny kinderwagen VNC