Recaro avan kio babyautostoel

Kinderen groeien, de Recaro Avan/Kio Base blijft. De i-Size base kan worden gebruikt als een modulair systeem vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar, eerst met autostoeltje Avan en vervolgens met de achterwaarts gerichte autostoel Kio. Met één enkele klik zitten kinderen veilig in de auto. Met de indicatoren zien ouders in een oogopslag of alles correct is geïnstalleerd. Autostoel KIO wordt geleverd met een verkleinkussen voor de pasgeborene en kan daarmee gebruikt worden als groep 0+/1 stoel van de geboorte tot 4 jaar.

Recaro Avan babyautostoel

Autostoeltje Avan overtreft alle veiligheidseisen en kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot 15 maanden. De baby geniet bovendien van een optimale ventilatie dankzij de openingen in de buitenschaal. Of het nu gaat om een korte of lange rit, de Avan wordt met één klik bevestigd met de veiligheidsgordel of met de optionele i-Size-basis. Als de baby het autostoeltje is ontgroeid, kan de Avan/Kio Basis worden gebruikt als een modulair systeem met de achterwaarts gerichte autostoel Kio, tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar.

Recaro KIO

Met openingen in de buitenste schaal en inzetstukken van ademende mesh in de bekleding, genieten kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar van het hoogste comfort dankzij een optimale luchtcirculatie. Ook mama en papa kunnen opgelucht adem halen met de achterwaarts gerichte autostoel Kio, die veilig kan worden geïnstalleerd op de achterbank met één enkele klik, met behulp van de bijpassende Avan/Kio Basis. En het beste van alles: voor het gebruik van Kio kan de Avan/Kio Basis worden gebruikt met het autostoeltje Avan.

Recaro Avan/Kio autostoel is verkrijgbaar in de kleuren: rose, red, blue, black, green, grey en pacific blue.

Voor meer informatie: recaro-cs.com

Recaro babyautostoel avan kio
Recaro babyautostoel avan kio
Recaro babyautostoel avan kio
Recaro babyautostoel avan kio