Recaro autostoel Tian Elite

Kinderverjaardagen zijn altijd een feestje. De nieuwe groep 1/2/3 Tian Elite viert al die bijzondere momenten mee, want ouders kunnen deze autostoel gebruiken van negen maanden tot twaalf jaar, ofwel van 9 tot 36 kg!

Recaro Tian Elite autostoel groeit met het kind mee

De in hoogte verstelbare rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun maakt het mogelijk dat de autostoel met het kind meegroeit. Vermaak onderweg is gegarandeerd dankzij het geluidssysteem met geïntegreerde luidspreker in het hoofdgedeelte van de Recaro Tian Elite. Het luchtventilatiesysteem in het zitgedeelte zorgt voor verkoeling. Slimme openingen in de buitenschaal en de bekleding zorgen dat de lucht kan circuleren. Zo kan iedereen lekker fris aanschuiven voor de verjaardagstaart. Dit zijn de eigenschappen van de Recaro Tian Elite:

 1. Gewatteerde veiligheidsgordel: Vermindert de hitte bij warme temperaturen en beschermt op die manier de gevoelige huid van de baby (groep 1).
 2. Universele installatie: Kan eenvoudig en snel in elke auto worden geïnstalleerd met behulp van de veiligheidsgordel.
 3. Geïntegreerde Seatfix connectoren: Bevestig de autostoel eenvoudig in de auto met behulp van de geïntegreerde Seatfix-connectoren (groep 2/3).
 4. Schuim in de zitting: Past zich perfect aan de lichaamsvorm van het kind aan en biedt het hoogst mogelijke comfort.
 5. Verstelbare beensteun: Kan aan de lengte van het kindje worden aangepast voor een optimale ondersteuning.
 6. Smart Protection Wings: De schouderbescherming groeit mee met het kind dankzij de in hoogte aanpasbare rugleuning.
 7. 5-Punts veiligheidsgordel Met de intuïtieve centrale gordel-aanpasser met HERO gordelgeleider kan het kind veilig en eenvoudig in de stoel worden vastgemaakt.
 8. Geavanceerde zijdelingse bescherming (ASP): Afneembare beschermers absorberen alle energie in geval van zijdelingse impact.
 9. Adaptieve rugleuning: De rugleuning volgt de contouren van de autostoelen in uw auto.
 10. Gemarkeerde gordelgeleider: De correcte installatie wordt nog makkelijker door de met rood gemarkeerde gordelgeleider.
 11. Rustpositie: Ontspannen zitpositie dankzij de verstelbare zithoek (groep 1).
 12. Geïntegreerd gordelcompartiment: Dankzij het geïntegreerde gordelcompartiment kan de stoel gemakkelijk worden aangepast naar groep 2/3, zonder de gordel te verlengen.

Recaro Tian Elite autostoel is verkrijgbaar in de kleuren: rose, red, blue, black, green, grey en pacific blue.

Voor meer informatie: recaro-cs.com

Recaro autostoel Tian Elite
Recaro Tian Elite autostoel
Recaro Tian Elite autostoel
Recaro autostoel Tian Elite