59s sterliseren

Er is een nieuwe, bewezen techniek om voedingshulpmiddelen snel en eenvoudig te steriliseren: maak kennis met de praktische en stijlvolle sterilisatieboxen via UVC LED van het merk 59S!

Waarom sterliseren?

‘Ontsmetten is een extra stap om meer bacteriën te doden op items die zijn schoongemaakt. Als een baby jonger dan drie maanden is, te vroeg is geboren of een verzwakt immuunsysteem heeft door ziekte of medische behandeling, is het dagelijks (of vaker) reinigen van voedingsartikelen belangrijk’, aldus Chella Verhoeven van Moedermelk Netwerk, importeur van 59S.

Waarom UVC LED sterilisatie?

Steriliseren werd tot nu toe gedaan via heet water of stoom. UVC LED is een nieuwe techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van korte lichtgolven die alle micro-organismen doden of deactiveren. Het is een bewezen techniek die al wordt toepast bij voedselverwerking, lucht- en waterzuiveringtechnieken en in de medische wereld waarbij steriel moet worden gewerkt.

Wat kun je met UVC LED steriliseren?

Het is een prima methode om onderdelen van borstkolven, zuigflessen, fopspenen, en tafelgerei te steriliseren zonder gebruik te maken van water, stoom, een magnetron of chemicaliën. Alle boxen zijn multifunctioneel en kunnen ook gebruikt worden voor het steriliseren van onder andere speelgoed, lingerie, tandenborstels, make-up kwasten of andere gebruiksvoorwerpen die moeilijk schoon te wassen zijn op hoge temperaturen.

Modern vormgeven sterilisatieboxen

In de mini sterilisator passen speentjes, bijtspeeltjes, nagelschaartjes of sieraden. De medium sterilisator is geschikt voor kleine items of langwerpige artikelen zoals spenen, borstkolfonderdelen, tandenborstels, make-up kwasten maar ook scharen en mobiele telefoons.
Er is ook een aanrecht sterilisatorbox geschikt voor grote en kleine babyflessen, textiel, knuffels en huishoudelijke artikelen. De mommy bag sterilisator is uitermate geschikt voor het hygiënisch vervoeren en steriliseren van moedermelk of de kolf zelf. Alle boxen zijn draagbaar.

Flessen en spenen steriliseren met UVC LED: makkelijk en snel

Het grote voordeel van het steriliseren via UVC LED is het gemak en de korte duur, ongeveer 1 minuut. Het werkt als volgt: 1. Was eerst alle onderdelen. 2. Droog alle onderdelen (met een theedoek of papieren doekje) 3. Plaats alle onderdelen in een UVC LED sterilisatiecontainer. 4. Druk op de knop en volg gebruiksaanwijzing. Dat is alles!

moedermelknetwerk-borstkolfwinkel.nl

59S sterliseren