saga copenhagen babykleding

Saga is een Oud Noors begrip en betekent ‘verhaal over leven en familie’. Hoewel de naam Saga staat voor ‘verhalen vertellen’, doet Saga meer dan alleen maar praten over de boodschap die de oprichters Ole en Charlotte zo nauw aan het hart ligt, ze handelen er ook naar!

Duurzaam en GOTS gecertificeerd

Saga wil namelijk met hun verhaal en boodschap over duurzaamheid helpen een verschil te maken voor onze aarde en toekomstige generaties. Alle Saga babyproducten worden vervaardigd in GOTS-gecertificeerde fabrieken, die goede arbeidsomstandigheden garanderen. Tegelijkertijd wordt het hele proces van het product biologisch geproduceerd; vanaf het zaadje dat op het katoenveld wordt geplant, tot het moment dat het product in handen komt van vaders en moeders. Saga Copenhagen is een 100 procent organisch en duurzaam babylabel!

Kalme kleuren in goede harmonie

Voor alle Saga ontwerpen, of het nu gaat om kleding, speelgoed, knuffels of babykamertextiel is gekozen voor een kalm kleurenpallet. De geharmoniseerde kleuren komen zacht en tijdloos over, en dat is met een heel bijzondere reden: alle kleine kinderen zijn gevoelig. Daarom zijn ze bij SAGA Copenhagen trots op het creëren van rustige kaders rond de kinderen, zodat ze de allerbeste start in het leven krijgen.

Cuddle goose knuffel

Deze schattige en superzachte knuffelgans is het beste vriendje voor kinderen en perfect om mee te knuffelen en te spelen. Cuddle Goose is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er kan ook een fopspeen aan worden vastgemaakt. Zo weten kleintjes en papa’s en mama’s waar het speentje is.

Saga Copenhagen bijtring

Deze mooie bijtring is een fantastisch mooi sensorisch speelgoed voor de allerkleinsten. Deze bijtring is niet alleen heel leuk, maar stimuleert ook de zintuigen van de baby en de houten ring helpt bij de kauwbehoefte als er tandjes doorkomen.

Basic line van Saga Copenhagen

De basic kledinglijn van SAGA is gecertificeerd organisch GOTS katoen en heeft een duurzame kwaliteit. Deze comfortabele basics geven alle kindjes het beste gevoel de hele dag door. De kleding combineert ook goed met de fopspenen van Frigg die voor 100% geproduceerd worden in Denemarken.

Lees meer op: saga-copenhagen.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

saga copenhagen babykleding
saga copenhagen knuffel
saga copenhagen bijtring