deryan famke louise

DERYAN gaat een intensieve samenwerking aan met vlogster en zangeres Famke Louise. Famke Louise en oud profvoetballer Denzel Slager zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje. DERYAN is bekend om zijn handige travel cots, bedtentjes, Bike-A-Way en Airtraveller

Exclusieve Famke Louise collectie voor DERYAN

De samenwerking met Famke Louise is in volle gang en er wordt hard gewerkt aan een exclusieve Louise collectie, genaamd DERYAN LOUISE. In deze collectie krijgt Famke Louise een aantal producten die zij exclusief mag promoten op haar sociale media kanalen. Denk hierbij aan exclusieve kleuren en prints op bijvoorbeeld de campingbedjes Baby Luxe en Peuter Luxe. Maar ook aan nieuwe producten zoals een DERYAN LOUISE loopfiets, een buggy en een bolderkar, genaamd DERYAN Sandy. DERYAN Sandy heeft inmiddels een nominatie te pakken voor de Baby Innovation Award. Met deze nieuwe, exclusieve collectie zal Deryan direct een jong publiek aanspreken.

Kleurrijk ontwerpen voor campingbedjes, loopfiets, buggy en bolderkar

De DERYAN LOUISE collectie wordt gesierd door een DL logo en een kleurrijk ontwerp van Famke Louise en haar vriend Denzel Slager. Dit is de allereerste keer dat Famke en Denzel hun krachten bundelen aan een merk voor een samenwerking. Dit maakt het heel speciaal voor DERYAN. Het duo heeft veel inbreng: van het ontwerp tot aan het samenstellen van de kleuren. Het gehele proces is meegenomen in de reality-serie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ die vanaf 7 december 2021 op Videoland te zien zal zijn.

Meer informatie vind je op deryan.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

deryan famke louise