showup 2019 - babywereld

Onder de noemer growUP presenteert showUP zondag 1 en maandag 2 september 2019 voor de veertiende keer de leukste kindermerken en -producten in de Expo Haarlemmermeer. Onmisbaar voor iedereen die werkt in de baby- & kidsbranche. growUP is niet alleen voor kinderwinkels interessant, maar ook voor conceptstores en cadeauwinkels die op zoek zijn naar leuke gift items en gadgets voor baby’s en kids.

Deelnemers showUP

Het deelnemersveld van showUP is nog steeds ieder jaar groeiende en veel buitenlandse merken weten de beurs te vinden. Gelijk aan voorgaande jaren is de beurs opgedeeld in overzichtelijke en inspirerende zones. growUP is veruit de meest kleurrijke met meer dan 40 kidsbrands uit binnen- en buitenland. Van speelgoed en babykleding tot kinderkamerdecoratie en -accessoires. Bekende merken als Gezinnig, BamBam en Makii staan zij-aan-zij met buitenlandse nieuwkomers als Mellipou, Kids Tailored en Coq en pâte.

Spotten, inkopen en lezingen

Het draait niet alleen om nieuwe merken spotten en collecties inkopen, maar ook om interessante lezingen van trendwatchers, bijpraten met vakgenoten en inspiratie opdoen bij één van de vele hotspots op de beurs. Via de website showUP.nl kun je je gratis registreren.

FACTS

Datum: 1 en 2 september 2019
Openingstijden: 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen

Deelnemers showUP uitgelicht

MELLIPOU
Mellipou is een Frans merk dat muziekdoosjes en wieg & ledikant mobielen maakt met een trendy en modern ontwerp. Dit keer met slaapliedjes waar ouders dol op zijn! Dus geen koediekoedie muziek, maar ‘echte’ muziek zoals ‘Game of Thrones’, ‘Someone like you’ van Adele, ‘Light my fire’ van The Doors, ‘I just called to say I love you’ van Stevie Wonder…. Elk muziekmobieltje wordt met de hand gemaakt.

COCO & PINE – KIDS TAILORED
Volgens Coco & Pine moet het leven op een stijlvolle, kleurrijke manier gevierd worden met de mooiste kinder- en babyaccessoires. Denk aan eenvoud, origineel design en zalig zachte kwaliteit. De collecties bestaan uit comfortabele en vooral superzachte slaapzakjes, donsovertrekken, hoezen voor verzorgingskussens, fopspeenkettingen en dekentjes.

COQ EN PATE
Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Slaapzakken, rugzakken, babypakjes, koffers, t-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes. Alle producten worden gemaakt in India en zijn gemaakt van organisch katoen.