showup banner

Gegeven de huidige omstandigheden rondom Corona heeft de organisatie besloten showUP te verplaatsen naar 3 en 4 april 2022. Locatie voor showUP is wederom Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Hier zal weer worden uitgepakt met meer dan 300 bekende merken, startende labels en de nieuwste collecties op het gebied van home, gifts en kids. De voorjaarseditie van showUP belooft weer een mooie editie te worden.

showUP: fris en eigentijds

Het leuke van showUP blijft het frisse en eigentijdse karakter van de beurs. Verwacht geen rijen stands en krappe gangpaden. showUP kiest voor een ruimtelijke opzet met een mooie mix van producten en merken. Komende editie zien we de lezingen weer terug in listenUP en is de Trendzone weer dé plek waar je inspiratie vandaan haalt.

Vast onderdeel: growUP

growUP is het onderdeel van showUP waar toonaangevende baby- en kidsmerken staan. growUP heeft zich ontwikkeld tot een beurs in een beurs. Er staan bijna 50 deelnemers met een mooi aanbod kindermerken. Op growUP vind je textiel voor kinderkamer, babygifts, pluche, speelgoed, servies, kinderboeken, verzorgingsproducten en babykleding. Daarmee is growUP is niet alleen interessant voor baby en kinderwinkels maar zeker ook voor concept stores en cadeau-winkels die hun assortiment uit willen breiden met items voor kids. Kortom showUP is ook dit jaar weer een goede plek om in te kopen en om leuke ideeën en inspiratie op te doen!

Kijk op de website voor meer informatie op showup.nl
Foto boven: Plan Toys

show up fresk

Fresk

showup makii

Makii