showup

De inkoopbeurs showUP verhuist voor de najaarseditie op 30 en 31 augustus 2020 naar de Brabanthallen in Den Bosch. Normaliter wordt showUP gehouden in het eerste weekeinde van september, maar dat valt dit jaar gelijk met de Parijse beurs Maison & Objet die dit jaar werd vervroegd. Daarom is nu gekozen voor een nieuwe datum en passende locatie.

Vernieuwde Brabanthallen voor showUP

Daan van Trigt, organisator van showUP: ‘Na elf edities achtereen in de Expo Haarlemmermeer zal het even wennen zijn, maar de vernieuwde Brabanthallen bieden een mooi alternatief. Het zijn gloednieuwe ruimtes met uitstekende faciliteiten. We zitten wat dichter bij België en Duitsland waar een steeds groter deel van onze bezoekers vandaan komt en hebben we hier tijdens de warme zomerdagen beter grip hebben op de klimaatregeling in de hallen.’

Groeiend aantal deelnemers

Het is de bedoeling dat de beurs in voorjaar 2021 weer in de vertrouwde Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen gehouden wordt. Hier vond op 2 en 3 februari ook de vijftiende editie van showUP plaats. Deze trok 350 deelnemers en werd bezocht door bijna 6.000 professionals. Dit jaar was er een duidelijke groei te zien met nieuwe deelnemers waaronder Maison Colette, UP warsaw, Lama Palama en Happy Baby. Ook bestaande deelnemers als International Bon Ton Toys en Little Dutch pakten uit met grotere stands.