showup 2023

showUP maakt zich op voor haar twintigste editie. Deze zal plaatsvinden op 29 en 30 januari in de Expo Greater Amsterdam. Dit is de nieuwe naam van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Al bijna 10 jaar is showUP de plek om in te kopen en inspiratie op te doen. Fabrikanten, distributeurs en agenten presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten home deco, gifts, lifestyle, kids, stationery en food.

Look, feel, meet and do business op showUP

Terwijl online meetings en platforms populair worden, is showUP er sterk van overtuigd dat er niets boven het gevoel van een live evenement gaat. ‘De mogelijkheid om zoveel producten en merken daadwerkelijk op één dag te zien is uniek. Je kunt deze mooi ontworpen producten aanraken en voelen en de materialen bekijken waarvan ze zijn gemaakt. Je kunt inspiratie opdoen, mensen ontmoeten en afspraken maken’, zegt Daan van Trigt, organisator van showUP. ‘Op showUP komen professioneel inkopen en inspiratie opdoen samen, het is de perfecte setting om zaken te doen.’

growUP als apart onderdeel van de beurs

growUP is een apart deel van de beurs, hier komen zo’n 50 baby- en kindermerken samen om de bezoeker de nieuwste trends en producten te laten zien. Ontwikkelingen op het gebied van textiel, babygifts, pluche, speelgoed, servies, kinderboeken, verzorgingsproducten en babykleding worden hier getoond. Net als bij andere productgroepen zien we hier ook een verschuiving merken die duurzaam en met een eerlijke houding ten opzichte van people, profit en planet produceren. Hierbij wordt gelet op gebruik van materialen en levensduur van producten die goed zijn voor de wereld en kinderen.

Ook voor conceptstores en cadeauwinkels

Niet alleen baby- en kinderwinkels weten de weg showUP te vinden, ook voor concept stores en cadeauwinkels die hun assortiment willen verbreden met items voor kids is een bezoek aan de beurs relevant en interessant. Ook deze editie zie je weer een mooie mix van merken. Toot Cosmetics laat zien dat make-up voor kids op een verantwoorde manier mogelijk is. De populaire fluwelen letter- en dierenkussens van Bettys Home uit Polen zijn er weer. Londji uit Spanje heeft innovatief, duurzaam en veilig speelgoed. Verder zie je populaire merken als Lässig, Mertex, Mushi, Gezinnig en Atelier Pierre Junior.

Kom op 29 en 30 januari voor een feestelijke en inspiratievolle twintigste editie van showUP naar de Expo Greater Amsterdam. Voor meer informatie zie showup.nl

Bekijk meer beursberichten