silvercross autostoel nieuw

Silver Cross is sinds 1877 één van de meest toonaangevende merken kinderwagens. Dit  label staat bekend om hun mooie designs en innovatieve babyproducten. Deze worden altijd ontworpen met oog voor detail en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Nieuw is de Silver Cross autostoelencollectie!

Silvercross helpt ouders bij kiezen juiste autostoeltje

In augustus 2019 is de eerste Silver Cross autostoelcollectie geboren! Deze maakt veilig vervoer in de auto eenvoudig, vanaf de geboorte tot 12 jaar. Meer dan de helft van de ouders vindt zijn weg niet bij het kiezen van de juiste autostoel. Daarom ontwikkelde Silver Cross een handig hulpmiddel voor het verantwoord kiezen van de juiste autostoel.

Kiezen met behulp van handige app

Klanten kunnen nu eenvoudig de autostoel selecteren die past bij de ontwikkelingsfase van hun kind. De Isofix basissen zorgen voor een snelle en eenvoudige bevestiging. Elke autostoel wordt ondersteund met een unieke Silver Cross installatie app. Scan de QR code op de autostoel of download de App, waarna consumenten een eenvoudig 5 stappenplan te zien krijgen met audio commentaar. Dit helpt niet alleen bij het maken van een verantwoorde keuze, ouders en verzorgers kunnen nu overal en op elk moment de handleiding via de app raadplegen en met een gerust hart de weg op gaan! Een lijst met geschikte auto’s, productregistratie en andere nuttige informatie is eveneens beschikbaar in deze App.

De Silvercross autostoelencollectie

Net zoals bij de kinderwagens werd bij het ontwerpen van de autostoelen rekening gehouden met veiligheid, kwaliteit, comfort en de alom bekende Silver Cross details! De ontwerpers haalden daarvoor veel inspiratie uit de auto-industrie.

Elke autostoel voldoet aan de veiligheidsnormen. Voor de bekleding is gekozen voor zachte, natuurlijke bamboe met dubbele diamantvormige stiksels voor optimale stevigheid en comfort. De bamboo stof voelt ultrazacht, is thermo-regulerend en biedt antibacteriële eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat baby’s gevoelige huidje droog en warm blijft zonder kans op irritatie.

De Dream i-size autostoel is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 9 tot 12 maanden. De baby wordt bij zijn eerste autoritje naar huis al omringd door het comfort van de zachte, natuurlijke bamboo en de Silver Cross veiligheid.

De Motion i-size  autostoel is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Deze autostoel kan 360° draaien en zorgt ervoor dat het kindjes langer in achterwaartse positie en in alle comfort kunnen meerijden.

De Balance is een 1/2/3 autostoel geschikt vanaf ongeveer 9 maand tot 12 jaar. Deze autostoel biedt een meerfase design dat meegroeit met het kind. De 5-puntsgordel kan gebruikt worden tot 18 kg en kan eenvoudig worden opgeborgen in de autostoel om deze verder te gebruiken tot 36 kg.

De Discover 2/3 autostoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 12 jaar. Deze booster met hoge aanpasbare rugsteun biedt de correcte steun en veiligheid aan het steeds groter wordende kind.

silvercrossbaby.com

silvercross autostoelen nieuw