doomoo comfy big borstvoedingskussen

Een goed borstvoedingskussen is belangrijk voor het comfortabel geven van borstvoeding en vergroot de kans op een geslaagde borstvoedingsperiode. doomoo heeft een groot assortiment kussens en introduceert daarnaast 2 slimme voedingsaccessoires.

Nieuw: doomoo Mom’n Play veelzijdig borstvoedingsdoek

Met de doomoo Mom’n Play borstvoedingsdoek kunnen moeders overal en in alle privacy borstvoeding geven. De doek is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt door middel van een bijtring om de hals bevestigd. Deze ring zorgt ervoor dat de doek goed op de schouder blijft liggen. De doomoo Mom’n Play kan ook gebruikt worden als knuffeldoek, bijtring, als bescherming tegen de wind of zon, etc. Verkrijgbaar in 7 kleuren.

Nieuw: doomoo Nursing Air Pillow

Voor al die momenten dat moeders een kussen mee willen nemen om borst- of flesvoeding te geven (op vakantie, een weekeindje weg of voor onderweg) is deze doomoo Nursing Air Pillow ideaal. Dit opblaasbare kussentje is ultralicht en compact en past in de luier- of handtas. Wordt geleverd met een losse badstoffen hoes van biologisch katoen en is verpakt in een handig tasje.

doomoo Softy

Dit kleine multifunctionele kussen van doomoo is perfect als ondersteuning voor het geven van borstvoeding. Vanwege het kleine formaat kan deze overal in huis worden gebruikt en worden meegenomen. Leverbaar met biologisch katoenen hoes in 21 kleuren.

doomoo Buddy

Voor de ondersteuning van buik en bekken en voor alle  voedingen is doomoo Buddy ideaal. De vulling van microkorrels zorgt ervoor dat het kussen goed op het lichaam aansluit voor de meest comfortabele positie en kan naar wens worden bijgevuld. Verkrijgbaar met bi-elastische hoes van biologisch katoen in 21 kleuren.

doomoo Comfy Big

Dit lekkere grote en multifunctionele kussen van doomoo ondersteunt buik en bekken en biedt door de vulling met microkorrels ook veel comfort. Doomoo Comfy Big is aantrekkelijk geprijsd, wordt geleverd met 100% biologische katoenen hoes en is leverbaar in 7 kleurstellingen. (foto boven)

Meer informatie vind je op doomoo.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

doomoo mom 'n play borstvoedingsdoek

doomoo mom ’n play borstvoedingsdoek

doomoo nursing air pillow

doomoo nursing air pillow

doomoo softy

doomoo softy

doomoo buddy

doomoo buddy