spotlight 2023

Op 5, 6 en 7 maart 2023 beleeft Spotlight haar 8e editie. De vakbeurs voor speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en party wordt wederom georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. Als vanouds is er op Spotlight veel aanbod van baby-, peuter-, kleuter en kinderspeelgoed te vinden.

Prikkels en avonturen voor kleintjes

Spelen, ontdekken, knuffelen en samen lezen zijn belangrijke activiteiten voor de ontwikkeling van een kind en dat begint al als ze baby zijn. Kleine handjes die op ontdekkingsreis gaan en steeds weer nieuwe prikkels ervaren, beleven avonturen die iedere dag nieuw zijn. De aantrekkingskracht van de kleur, vorm en textuur kan voor ieder kind en iedere winkelbezoeker die op zoek is naar deze producten verschillend zijn. Waar is jouw klant naar op zoek? Op Spotlight is er veel aanbod van baby gifts, babyboekjes, rammelaars, speelgoed om te ontdekken en knuffels. Ontdek het aanbod en kies de producten die voor jouw klanten interessant zijn.

Exposanten op Spotlight

Tijdens de voorjaarseditie van Spotlight zijn er veel nieuwe exposanten te vinden op de beursvloer en het aanbod van wenskaarten en stationery is flink uitgebreid. Lees-, puzzel- en speelboekjes, wenskaarten en gifts kunnen een mooie aanvulling zijn op het assortiment van winkeliers met baby-, peuter- en kleuterspeelgoed. Enkele van de exposanten met speelgoed voor de allerkleinsten zijn BeLong, Happy Horse, VIB® Baby Gifts, DAM BvBa, Chewies & More, Bigjigs Toys, Mertex en Primi Passi. Waar kun jij je aanbod mee uitbreiden of aanvullen? Bekijk de trends, producten en collecties waarmee je je klanten verrast!

Vakbeurs achterhaald concept?

Allesbehalve! Een vakbeurs is een uitgelezen moment om op de hoogte te blijven van het aanbod in je vakgebied. Als ondernemer is het belangrijk om trends te volgen, om te weten wat er te koop is. Maar vooral het bekijken, in de hand houden en beoordelen van een product op belangrijke kenmerken is wat een vakbeurs relevant maakt. Is het product veilig? Van welke materialen is het gemaakt? Welke prijs/kwaliteitverhouding heeft het product? Is het duurzaam? Wat zijn de levercondities? Past de uitstraling bij mijn assortiment en winkelbezoekers? Heb ik er plaats voor? Op een vakbeurs krijg je antwoord op al je vragen en beoordeel je zelf on-the-spot het product zodat je goed kunt bepalen of het past bij je aanbod en klanten. Dat is de meerwaarde van een vakbeurs.

Contact is belangrijk

Tijdens Spotlight maak je kennis met de exposanten en informeren ze je graag over de kenmerken en bijzonderheden van hun aanbod en onderneming. Naast het beoordelen van een product is persoonlijk contact met de leverancier van belang. Als een leverancier en retailer elkaar goed kennen, dan heeft dat zo zijn voordelen. Je weet waar je aan toe bent op het gebied van service, kwaliteit, levertijd, garantie en prijs. Andersom mag verwachten dat je leverancier weet wat jij belangrijk vindt en welk publiek je winkel bezoekt. Met een proactieve leverancier verzeker je jezelf altijd van het juiste aanbod op het juiste moment met de juiste condities. Welke retailer wil dat nou niet?

Spotlight: vakbeurs voor speelgoed, stationery, gifts en party

Op Spotlight tref je exposanten binnen segmenten die perfect bij elkaar passen, met producten die elkaar aanvullen. Voor meer informatie over Spotlight en aanmelden ga je naar spotlight-event.nl. Hier vind je ook een lijst van exposanten. Een bezoek aan Spotlight is gratis voor ondernemers. Tot ziens op Spotlight!

Datum: 5, 6 en 7 maart 2023
Locatie: Autotron, Rosmalen

Bekijk meer beursberichten

spotlight vakbeurs
spotlight vakbeurs
spotlight vakbeurs
spotlight vakbeurs