spotlight

Op 18, 19 en 20 september 2022 wordt de najaarseditie van Spotlight georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. Spotlight is de vakbeurs waar aanbieders van baby- peuter- en kinderproducten, gifts & gadgets, stationery en feestartikelen de ruimte krijgen om zich te presenteren aan geïnteresseerde retailers, inkopers en ondernemers.

Optimale combinatie van segmenten

Spotlight staat bekend als dé plek waar bezoekers en aanbieders elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. De vakbeurs is volop in beweging, terwijl de vorige edities nog twee dagen waren, is Spotlight nu uitgegroeid tot een 3-daags event vol inspiratie en trends! Naast een verruimde bezoekmogelijkheid, biedt het vakevent een optimale mix van producten en diensten binnen de segmenten kids, stationery, gifts & gadgets en feestartikelen en een grote verscheidenheid aan baby- en peuterproducten.

Ontmoet je doelgroep op Spotlight

Baby- en peuterproducten zijn blijvend populair, of het nu gaat om kraamcadeaus, leer- en ontwikkelproducten, ergonomische of praktische producten, boeken, muziek, knuffels en speelgoed. Er is veel vraag naar zowel traditionele als nieuwe producten in deze markt van (nieuwe) ouders, baby’s en peuters die een onverminderd grote doelgroep vormt van menig retailer en ondernemer. Tevens is deze doelgroep een belangrijk nevensegment van veel speelgoed- en feestwinkels, boekhandels en giftstores. Spotlight speelt hierop in met een divers aanbod van segmenten die elkaar complementeren en versterken.

Exposeren op Spotlight

Exposeren op Spotlight betekent: 3 dagen presenteren, klanten en prospects ontmoeten en zaken doen. De locatie Autotron en de organisatie van Spotlight bieden alles wat een exposant nodig heeft om zich effectief en representatief te presenteren. Naast een goede locatie met moderne voorzieningen worden parkeren en koffie en thee gratis aangeboden aan zowel de exposanten als de bezoekers.

Nog enkele plekken beschikbaar

Er zijn nog slechts een gering aantal plekken beschikbaar. Heb je interesse om te exposeren op Spotlight? Neem dan contact op met de organisatie voor de plattegrond en informatie. Spotlight biedt verschillende mogelijkheden om deel te nemen en is toegankelijk voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Kijk op de site van Spotlight!

Meer beursnieuws

spotlight
spotlight
spotlight
spotlight
spotlight