spotlight 2022

Op 18, 19 en 20 september 2022 wordt de najaarseditie van Spotlight georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. De vakbeurs geeft ruim baan aan aanbieders van baby- peuter- en kinderproducten, gifts & gadgets, stationery en feestartikelen om nieuwe en bestaande producten en collecties te presenteren en bezoekers te inspireren met hun aanbod.

Nieuwkomers op Spotlight event

Aan nieuwkomers is tijdens de najaarseditie geen gebrek. Je kunt voldoende inspiratie opdoen bij exposanten als Nifty Baby, met verrassend handige producten om baby’s te wassen. Of bij Kliederz, die het mogelijk maakt voor kids om naar hartenlust te kliederen en leren met vrolijke slabben in bijzondere dessins. Op zoek naar bijtringen? De collectie van Chewies & More is ideaal om (doorbrekende) tandjes in te zetten en lekker bezig te zijn. Met Trixie Baby en Baby’s Only breid je je assortiment uit met heerlijke lifestyle producten voor de allerkleinsten. Op Spotlight ontdek je deze en meer exposanten die babyproducten aanbieden, maar ook producten die een goede combinatie vormen met je huidige productaanbod, zoals boeken, spelletjes, gifts voor baby’s, peuters en ouders en wenskaarten.

Bomvolle beursvloer

De beursvloer van de leukste vakbeurs van Nederland is compleet gevuld. Enthousiaste ondernemers staan klaar om bezoekers te trakteren op prachtige, lieve en trendy producten en collecties. Op het gebied van babyartikelen tref je een grote verscheidenheid van verschillende exposanten met een fijn productenpakket waaronder de bekende grossier in babygeluk V.I.B.|Very Important Baby, Happy Horse met de knuffels in vele soorten, maten en kleuren en Kleine Giraf met een divers aanbod om te knuffelen, te spelen en te ontwikkelen.

Baby- en peuter inspiratie

Baby- en peuterproducten zijn blijvend populair, of het nu gaat om kraamcadeaus, leer- en ontwikkelproducten, ergonomische of praktische producten, boeken, muziek, knuffels en speelgoed. Er is veel vraag naar zowel traditionele als nieuwe producten in deze markt van (nieuwe) ouders, baby’s en peuters. Baby- en peuterproducten zijn ook een belangrijk nevensegment van veel speelgoed- en feestwinkels, boekhandels en giftstores. Spotlight speelt hierop in met een divers aanbod van segmenten die elkaar complementeren en versterken.

Optimale combinatie

Op Spotlight ontdek je exposanten die babyproducten aanbieden en ook aanbieders van aanverwante producten die een goede combinatie vormen met baby- en peuterproductaanbod, zoals boeken, spelletjes, gifts voor baby’s, peuters en ouders en wenskaarten. Spotlight is dé plek waar bezoekers en aanbieders elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. De vakbeurs is volop in beweging; terwijl de vorige edities nog twee dagen waren, is Spotlight nu uitgegroeid tot een 3-daags event vol inspiratie en trends!

Naar hartenlust kijken, inkopen en kennismaken

Spotlight wordt georganiseerd op 18, 19 en 20 september a.s. in het Autotron te Rosmalen. De vakbeurs is voor ondernemers kosteloos te bezoeken en parkeren en koffie en thee worden gratis aangeboden door exposanten en de organisatie. Kom ook en ontdek het speel-, knuffel-, verzorg- en troetelplezier bij het diverse aanbod exposanten. Voor meer informatie: spotlight-event.nl

Bekijk meer beursberichten