spotlight vakbeurs 2021

Internationale beurzen zijn lastig te bezoeken in deze tijd, daarom biedt de Nederlandse beurs: SPOTLIGHT de mogelijkheid toch met klanten te kunnen netwerken en de nieuwe collecties te laten zien in een veilige omgeving. Dichtbij huis, alles onder 1 dak: fabrikanten en agenten met meer dan 250 merken.

Waar en wanneer vindt Spotlight plaats?

Deze vakbeurs voor Speelgoed, Baby, Gifts & Gadgets, Party en Stationery vindt plaats in de moderne industriële omgeving van Autotron Rosmalen op 19 en 20 september. Deelnemers kunnen rekenen op veel aandacht en er zijn mogelijkheden voor ieder budget om deel te nemen. Entree en parkeren is gratis.

Segmenten: ook voor baby- en kinderproducten!

Ondernemers, distributeurs en fabrikant in de segmenten: speelgoed, baby- en kinderproducten, gifts & gadgets, stationery, feestartikelen, hobbyproducten, spellen en puzzels zijn welkom om deel te nemen. Een greep uit de deelnemers die aanwezig zullen zijn: Mertex, Bertoy, Folat, Boland, Amscan Europe, Witbaard Feestartikelen/Haza, Haba, beLong BVBA, KingsPoint Toys & Gifts, V.I.B., Thimble Toys, Waloka, Uitgevery Deltas, OKU Business Partners, Happy Seven, Paper Dreams en Phanine.

Voor deelname of bezoekersinformatie informeer bij Bas de Bruin of Jurgen Pietersen
Meer informatie is ook te vinden op spotlight-event.nl

Lees meer beursberichten