stokke limas draagzak

Stokke, bekend van de ruime collectie hoogwaardige baby- en kinderartikelen, onderkent het belang van babydragen. Met de aanvulling van Stokke Limas draagzakken in hun assortiment komen ze tegemoet aan de toenemende vraag naar kwalitatieve babydragers.

Ontwikkeld door deskundigen

De draagzakken van Stokke Limas zijn ontwikkeld door deskundigen, zijn elegant en functioneel, bieden bewegingsvrijheid, comfort en geven de nodige ondersteuning. Daarmee voldoen ze helemaal aan de hoogwaardige stijl en gewenste kwaliteit van Stokke. Niet zo vreemd dus dat Stokke in 2021 het Duitse label Limas overnam. De nieuwe Stokke Limas producten passen perfect bij de nieuwe slogan ‘Here We Grow’ van Stokke. Daarbij gaat het om verbinding, leren en ontwikkeling om ouders en hun kinderen meer zelfvertrouwen te geven.

Licht van gewicht en verstelbaar

Stokke Limas draagzakken zijn gemaakt van 100 procent katoen of een combinatie van katoen en linnen. Het materiaal voelt zacht aan en irriteert de gevoelige babyhuid van je kindje niet. De dragers zijn licht van gewicht. Bijzonder is het verstelbare zitvlak en achterpand. In combinatie met de brede schouder- en heupbanden wordt het gewicht goed over de rug van de drager verdeeld en wordt dragen heel comfortabel, zowel binnen als buiten. Stokke Limas draagzakken zijn stijlvolle must-haves waarmee ouders en verzorgers hun handen vrij hebben als ze hun baby dragen.

Uitstekende naam en aanbevolen door professionals

Stokke Limas heeft namelijk een uitstekende naam en wordt aanbevolen door verloskundigen, experts op het gebied van babydragers en medische professionals. De nieuwe collectie past zich niet alleen aan je baby aan, maar ondersteunt ook de fysieke en fysiologische ontwikkeling van je kind. Om de ontwikkeling van de heupen, wervelkolom en spieren te ondersteunen, kan de draagzak worden versteld naarmate je baby groeit. Zo biedt de Stokke Limas ook een geheel nieuwe zintuigelijke ervaring, waardoor de hersenen worden gestimuleerd.

3 modellen Stokke Limas babydragers

Er zijn 3 typen draagzakken verkrijgbaar: Stokke Limas draagzak, Stokke Limas draagzak Plus en Stokke Limas draagzak Flex. Alle babydragers zijn volledig verstelbaar. Afhankelijk van het gewicht, de leeftijd van het kindje en de persoonlijke voorkeuren van de ouder kan een keuze worden gemaakt.

Stokke Limas babydrager combineert de voordelen en het gemak van een draagdoek voor pasgeborenen met een ergonomische en stabiele draagzak. Hij is te gebruiken van 3,2 tot 15 kg en is voorzien van gepatenteerde schouderpads voor nog meer draagcomfort.

Stokke Limas babydrager Plus heeft hetzelfde ontwerp en dezelfde voordelen als de originele babydrager, maar is speciaal gemaakt voor kindjes van 4 tot 18 kg.

Stokke Limas babydrager Flex is verstelbaar en heeft handige gespen en kan ook zonder heupband worden gebruikt. Dit biedt extra bewegingsvrijheid, zowel voor de ouder als voor hun kindje van 4 tot 20 kg.

Stokke Limas draagzakken zijn verkrijgbaar in 5 unikleuren en 5 prints. Er is ook een Stokke Limas wikkeldoek en een mousseline dekentje. Meer informatie vind je op: stokke.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

stokke limas draagzak

Stokke Limas

stokke limas plus draagzak

Stokke Limas Plus

stokke limas flex draagzak

Stokke Limas Flex