suavinex zero zero

Met de nieuwe Suavinex kolf kan naar wens het zuigritme én de zuigkracht aangepast worden. Dit ‘double regulation system’ geeft een moeder veel vrijheid om te kiezen voor een methode die zij het prettigste vindt. Doordat het ritme van de zuigbeweging van de baby wordt nagebootst vloeit de melk snel en gemakkelijk. De kolf kent twee fases: 1. een stimulatiefase waarbij een zachte massage zorgt voor het toeschieten van de melk en 2. de fase waarin de melk begint te stromen en de kolf het zuigritme van de baby ‘volgt’.

Nieuw ontwikkelde borstschild op Suavinex borstkolf

Het nieuw ontwikkelde borstschild sluit mooi op de moederborst aan. Dit zorgt voor een goede melkstroming en voorkomt beschadiging van het borstweefsel. Afhankelijk van de borstgrootte kunnen moeders kiezen uit twee maten: small en medium. Met behulp van de houder met adapter kan moedermelk rechtstreeks in een bewaarzakje met schroefdop worden gekolfd. Is het tijd om te voeden dan kan het zakje eenvoudig in de houder  worden geplaatst met meegeleverde speen. Overgieten met kans op knoeien hoeft dus niet en alle voedingsstoffen blijven bewaard.

Zerø.Zerø anti-koliek flesjes

De Zerø.Zerø anti-koliek flesjes zijn speciaal ontwikkeld om in combinatie met borstvoeding te geven. Onderzoek onder moeders en professionals bewijst dat er geen tepel/speenverwarring optreedt. Maar de flesjes kunnen ook alleen met flesvoeding gebruikt worden. Met hun unieke vorm en zachte uitstraling benaderen ze op anatomische en functionele wijze de moederborst.

  1. De speen bootst de natuurlijke tepel na in vorm, lengte en gevoel. Daarvoor is de textuur van de speen zo gemaakt dat deze aanvoelt als de huid, zelfs de kleur is hier op afgestemd.
  2. De speen is lang (20 mm) en op het uiteinde afgerond. De tip van de speen komt tot aan de overgang tussen hard en zacht gehemelte van baby’s mond, precies zoals medische studies aanbevelen. Dit zorgt ervoor dat de speen op dezelfde positie zit als een natuurlijke tepel en zal de baby bij het drinken zijn mond, tong en kaakspieren gebruiken.
  3. De positie van de speen zorgt ervoor dat de speen altijd is gevuld met melk, dus de baby krijgt geen lucht naar binnen.
  4. De hoek van de speen benadert de natuurlijke bouw van de borst. Dit zorgt voor een correcte houding van baby’s hoofd, nek en kan reflux en zelfs oorontstekingen helpen voorkomen.

Drie speentypes Suavinex anti-koliek flesje

De speen is verkrijgbaar in drie types: S (Slow Flow) voor de eerste dagen na de geboorte, M (Medium Flow), geschikt voor alle soorten vloeistof en A (Adaptable Flow). De Adaptable Flow speen laat de melk vloeien volgens het ritme waarmee de baby zuigt, net zoals bij borstvoeding. Deze speen is dus ideaal in combinatie met borstvoeding en ook geschikt voor premature baby’s.

In de Zerø.Zerø fles zit een anti-koliek zakje dat samentrekt wanneer de baby zuigt. Dit voorkomt luchtvorming en de kans op krampjes. Ook worden aanwezige voedingsstoffen niet vernietigd door oxidatie van de melk door lucht. Het anti-koliek zakje is gemaakt van flexibele silicone. Het zakje kan steeds worden hergebruikt en is daarmee duurzaam. Ook schoonmaken gaat eenvoudig. De flessen zijn beschikbaar in 180ml en 270ml.

suavinex.com

suavinex zero zero