Taf Toys speelgoed voor onderweg

Educatieve speelgoed dat niet alleen aantrekkelijk is voor kinderen, maar ook de ouders ondersteunt bij het opvoeden van hun kinderen thuis en onderweg, dat is Taf Toys! In de nieuwe collectie Easier Drive met het thema Koala Daydream van Taf Toys vinden we talloze speelgoedjes die kleintjes goed zullen vermaken tijdens het verplaatsen van A naar B in auto of kinderwagen.

Taf Toys Koala In-Car Play center

Koala In-Car Play Center bestaat uit diverse speeltjes en een babyproof spiegel in gebogen vorm. Daarmee houden ouders altijd een oogje in het zeil. De speeltjes bestaan uit een Koala met rammelgeluiden, een regenboog die knispert en een slak als bijtring. Deze vrolijke vriendjes zijn allemaal binnen handbereik van de baby en staan garant voor uren speel- en rustmomenten onderweg in de auto. Alle elementen kunnen ook los worden gebruikt.

Taf Toys Take Along Mobile

Ideaal voor onderweg is er de Take Along Mobile. Deze kleine mobiel kan snel en eenvoudig aan autostoelen en kinderwagens worden bevestigd met een extra lange clip. Inclusief draaimechanisme en vier melodieën en drie zachte popjes die de baby uitnodigen om vast te pakken.

Taf Toys Take Along Cosy Mat

Ook handig voor onderweg is de Take Along Cosy Mat met drie functies: een speelkleed, speelmat met rand en babynestje ineen. De mat is licht van gewicht, gewatteerd en speciaal ontworpen om baby’s een rustige plekje te geven tijdens de eerste maanden. De mat is gemaakt van waterafstotende stof maar kan ook worden gewassen. Opgerold nemen reislustige papa’s en mama’s hem zo onder de arm mee!

taftoys.com

taf toys koala in car play center speelgoed
taf toys take along mobile speelgoed
Taf toys take along cosy mat babynest