showup denbosch september 2020

Eindelijk weer een beurs! We bezochten showUP op de nieuwe plek in de Brabanthallen in Den Bosch en waren blij verrast met deze 16e editie. We troffen meer dan 50 bijzondere baby- en kindermerken aan bij growUP die we veilig konden bekijken.

Coronaproof

Het event was ruim van opzet, met extra brede gangpaden, overal de mogelijkheid om je handen fresh en clean te houden en er waren mondkapjes beschikbaar. Maar vooral was het weer fijn om rond te lopen, nieuws te spotten en te kunnen netwerken.

Gespot op showUP

Een greep uit wat we zagen: prachtige dieren (niet om mee te spelen maar om neer te zetten) gemaakt van wol uit Portugal van het merk Carapau, houten constructies waarmee Duplo en Lego een nieuw leven krijgen van Brikkon, nieuwe hippe rugtassen cq luiertassen en een UV zwemkleding voor de kleinsten van Laessig, herbruikbare rietjes van stro en bamboe van Joe’s Heroes, dekentjes en gehaakte knuffels van PAD, kinderservies van Mushie in prachtige pastellen, superzachte knuffels van Dimpel, babykleding van Little Indians en meer… Ook de Trendzone gemaakt door Jan Agelink met zijn ‘Room with a View’ was de moeite waard; een compacte presentatie van alle design- en kleurentrends voor het elastische huis, want in ons huis en directe leefomgeving is in deze periode nog belangrijker geworden!

De volgende editie staat gepland voor 7 en 8 februari 2021 op de bekende locatie in Vijfhuizen.

Foto boven: Ootje Kadootje

mushie

Mushie

carapau

Carabau

laessig

Laessig

Koko cardboards

Koko Cardboards

Picca Loulou

Picca LouLou

PAD

PAD

The Zoo

The Zoo

BIXXS

BIXXS